Ο οδηγός κοιμάται και βυθίζεται στη μέση κοντά στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός οδηγός που ταξίδευε από την υποπεριφέρεια Bowin του Chonburi προς την επαρχία Rayong βυθίστηκε σε ένα χαντάκι στην περιοχή Banglamung και τραυματίστηκε χωρίς θάνατο. Ο οδηγός φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε κοιμηθεί ενώ οδηγούσε.

Ένα μαύρο φορτηγό Mitsubishi Triton εξετράπη της εθνικής οδού Νο. 331 κοντά στο Τμήμα Δασών που εισερχόταν στην περιοχή Sattahip πριν προσκρούσει σε κιγκλίδωμα δρόμου και βυθιστεί σε ένα χαντάκι που χωρίζει τον δρόμο. Το ατύχημα σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, 1η Μαΐου, στην υποπεριφέρεια Khao Mai Kaeo, στην περιοχή Bang Lamung, Chonburi.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon απελευθέρωσαν τον Ταϊλανδό οδηγό, τον κ. Sakchai Phleaplu, 43 ετών, ο οποίος είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του. Ο άνδρας ένιωσε σφίξιμο στο στήθος και έτσι μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία Huay Yai που ανταποκρίθηκε στο ατύχημα, ο κ. Sakchai τους είπε ότι επέστρεφε στο σπίτι του στο Rayong αφού παρακολούθησε το Mor Lam (ένα παραδοσιακό στυλ μουσικής από τη βορειοανατολική Ταϊλάνδη) στην περιοχή Bowin. Στη συνέχεια αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και τράκαρε.

Η αστυνομία διερευνούσε το ατύχημα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.