Το Chonburi Golf Caddy σκοτώθηκε σε διπλή σύγκρουση με Βρετανό οδηγό

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Τσονμπούρι -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο όταν η μοτοσικλέτα της έπεσε πίσω από έναν Βρετανό οδηγό. Από την πρόσκρουση η γυναίκα πετάχτηκε στο δρόμο, όπου στη συνέχεια χτυπήθηκε από άλλο όχημα και σκοτώθηκε.

Το θύμα, η κα Pornwalai Boonpok, 37 ετών, ένα caddy, επέβαινε στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας της φίλης της, της κυρίας Arunwan Wannawong, 39 ετών, όταν σύμφωνα με πληροφορίες χτυπήθηκαν στην πλάτη από ένα λευκό σεντάν MG.

Οι δύο γυναίκες πετάχτηκαν από το όχημά τους από τη σύγκρουση και προσγειώθηκαν στο δρόμο, όπου δυστυχώς η κα Pornwalai χτυπήθηκε από διερχόμενο νταλίκα. Κηρύχθηκε νεκρή από τα σοβαρά τραύματά της στο κεφάλι στη σκηνή του ατυχήματος στην οδό Sukhumvit που εισερχόταν στην Πατάγια στην υποπεριφέρεια Na Jomtien, στην περιοχή Sattahip, στο Chonburi.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Το τραγικό δυστύχημα αναφέρθηκε στην αστυνομία Na Jomtien στις 8:30 μ.μ. της 29ης Απριλίου. Η κα Arunwan, φίλη του θύματος, υπέστη επίσης μη θανατηφόρα τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Η αστυνομία αναγνώρισε τον οδηγό σεντάν που οδήγησε τα θύματα μόνο ως Κρίστοφερ, 64 ετών, βρετανικής υπηκοότητας. Αποκάλυψαν επίσης την ταυτότητα του οδηγού pickup που έπεσε πάνω στο νεκρό θύμα ως ο κ. Sommai Klinpirom, 38 ετών, ταϊλανδικής υπηκοότητας.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ο κ. Sommai ισχυρίστηκε ότι ο κ. Christopher πίσω τελείωσε το όχημα των θυμάτων, με αποτέλεσμα να πέσουν στη λωρίδα του. Είπε ότι δεν μπορούσε να φρενάρει και έπεσε πάνω στο θύμα, το οποίο τη σκότωσε.

Δεν υπήρξε αναφορά για τη δήλωση του Βρετανού οδηγού.

Η αστυνομία διερευνούσε το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.