Πιθανώς άστεγος επιτίθεται σε μασέρ στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας φερόμενος άστεγος πέταξε ένα μεγάλο άκρο σε μασέρ στην Πατάγια, προκαλώντας τραύματα στο κεφάλι.

Η επίθεση σημειώθηκε σε ένα ανώνυμο σαλόνι μασάζ στην οδό Thappraya κοντά στο View Talay 5 στην περιοχή Banglamung του Chonburi χθες, 29 Απριλίου, στις 8:30 μ.μ. Το θύμα, η 33χρονη κα Pilaiwan Saenmoo, μασέρ, έδωσε μια συνέντευξη στο The Pattaya News και έδειξε πλάνα από το CCTV που δείχνει να δέχεται επίθεση από έναν μυστηριώδη άνδρα.

Η κ. Pilaiwan είπε ότι καθόταν με τους φίλους και τους συναδέλφους της μπροστά από το ινστιτούτο μασάζ της, όταν ένας άγνωστος άνδρας ηλικίας περίπου 30-35 ετών εμφανίστηκε ενώ κραδαίνοντας ένα μακρύ κλαδί δέντρου. Ο άνδρας ήταν ντυμένος καθαρά, αλλά η κα Pilaiwan υποψιάστηκε ότι μπορεί να ήταν αλήτης ή ναρκωτικών.

Ανησυχώντας για την ασφάλειά τους, η κα Pilaiwan και οι φίλοι της απέφυγαν την οπτική επαφή με τον άνδρα μέχρι να φύγει. Ωστόσο, ο άνδρας ξαφνικά έτρεξε πίσω και πέταξε το μεγάλο κλαδί στην ομάδα για άγνωστους λόγους πριν τραπεί σε φυγή με τα πόδια. Το βλήμα χτύπησε την κυρία Pilaiwan στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επτά ράμματα.

Το θύμα δήλωσε ότι σε αυτή την περιοχή σύχναζαν συχνά άστεγοι. Μερικές φορές κοιμόντουσαν μπροστά σε μαγαζιά και έκαναν τους άλλους να αισθάνονται άβολα ή να φοβούνται.

Η κα Pilaiwan αποκάλυψε ότι είχε ήδη υποβάλει αναφορά στην αστυνομία της Pattaya. Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί αναζητούν τον ύποπτο και εξετάζουν το CCTV.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.