Ο κάτοικος της Pattaya γλιστρά, πέφτει, πεθαίνει στη δεξαμενή Huai Chak Nok

Nongprue -

Ένας ντόπιος κάτοικος πέθανε αφού έπεσε στη δεξαμενή Huai Chak Nok αφού γλίστρησε και έπεσε, ραγίζοντας το κρανίο του σε έναν βράχο κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Η αστυνομία του Nongprue ειδοποιήθηκε για το περιστατικό την Παρασκευή (28 Απριλίουth) στη δεξαμενή Huai Chak Nok κοντά στο Thung Klom Tanman.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και η ομάδα του Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κ. Kanchit Boonsri, 53 ετών, ενός τοπικού κουρευτικού δέντρων, στο νερό. Το σώμα του είχε κολλήσει κάτω από ένα βράχο βάρους περίπου 100 κιλών.

Χρησιμοποιήθηκε εκσκαφέα για να αφαιρέσουν τον βράχο πριν το σώμα του ανασυρθεί από το νερό. Στο κρανίο του βρέθηκε βαριά πληγή.

Ο κ. Nookan Puangmala, 53, είπε στο Pattaya News ότι νωρίτερα το απόγευμα αυτός και ο κ. Kanchit δούλευαν κόβοντας κλαδιά δέντρων κοντά. Αφού τελείωσαν περπάτησαν για να συναντήσουν έναν άγνωστο έφηβο που μάζευε όστρακα.

Ενώ βρισκόταν στον χώρο συλλογής οβίδων, ο κ. Kanchit γλίστρησε και έπεσε στη δεξαμενή. Το κεφάλι του ράγισε σε έναν μεγάλο βράχο κατά την πτώση του και καρφώθηκε κάτω από έναν δεύτερο βαρύ βράχο.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε έναν τοπικό ναό για να προετοιμαστεί για τις τελευταίες ιεροτελεστίες.

Μόλις Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε ένας σκελετός αγνώστου ταυτότητας στην ίδια δεξαμενή, τον οποίο καλύψαμε εδώ.

Τον προηγούμενο μήνα, ένα νεαρό αγόρι πνίγηκε στην ίδια δεξαμενή από έναν ψυχικά ασθενή.

Η δεξαμενή ήταν επίσης ένα κοινό μέρος για τους κλέφτες μοτοσικλετών να πετούν τα υπολείμματα των απογυμνωμένων ποδηλάτων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.