Γερμανός τουρίστας βοήθησε να σώσει τον Ταϊλανδό από πνιγμό στην παραλία Pattaya

Πατάγια -

Ένας Γερμανός τουρίστας βοήθησε στη διάσωση ενός Ταϊλανδού από πνιγμό στην παραλία Πατάγια.

Η ομάδα διάσωσης Sawang Boriboon Pattaya ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 3:20 το Σάββατο (29 Απριλίουth) στην παραλία Central Pattaya.

Αυτοί και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν άγνωστο Ταϊλανδό που ανασύρθηκε από το νερό από ναυαγοσώστες στην παραλία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας Pattaya, κ. Thongchai Teangcharoen, είπε στο Phuket Express ότι υπήρχε ένας Γερμανός τουρίστας που ονομαζόταν μόνο ο κύριος MARTIN, 53 ετών, ο οποίος φώναξε δυνατά ότι ένας άνδρας ήταν αναίσθητος στη θάλασσα, φέρνοντας την ειδοποίηση των ναυαγοσωστών κοντά. Ναυαγοσώστες της παραλίας έσπευσαν στο νερό για να τον τραβήξουν πριν του παράσχουν αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας πιστεύεται ότι ήταν ένας άστεγος, πρόσθεσαν οι διασώστες της Πατάγια στους δημοσιογράφους, αλλά δεν ήταν σαφές γιατί βρισκόταν στο νερό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.