Πολλές περιοχές στη Μπανγκόκ πλημμύρισαν μετά από έντονη βροχόπτωση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Μπανγκόκ -

Η πρωινή βροχόπτωση πλημμύρισε πολλές περιοχές στην Μπανγκόκ σήμερα, 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Αποχέτευσης και Αποχέτευσης, μέτρια έως ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε σε πολλές περιοχές της Μπανγκόκ, όπως Huai Khwang, Din Daeng, Chatuchak, Bang Sue, Dusit, Ratchathewi, Phaya Thai, Bang Phlat, Phra Nakhon, Pom Prap Sattru Phai , Watthana, Khlong Toei, Khlong San, Yannawa και Bang Rak.

Το υψηλότερο επίπεδο βροχής 55.0 χιλιοστών σημειώθηκε στην περιοχή Bangna.

Στις 10:27 π.μ., τμήματα της οδού Vibhavadi και της οδού Tiwanon που εισέρχονταν στο Muang Thong Thani πλημμύρισαν, δημιουργώντας μεγάλη συμφόρηση.

Η δεξιά λωρίδα της γέφυρας U-Turn Megabangna επίσης πλημμύρισε καθώς και η οδός Srinakarin.

Οι σποραδικές καταιγίδες και οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται μέχρι την ώρα του Τύπου, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Pattaya, όπου βρίσκεται το The Pattaya News. Ωστόσο, δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για πλημμύρες ή ζημιές στην Πατάγια.

Ωστόσο, δεν είναι όλα άσχημα νέα, καθώς η βροχή βοήθησε στην απομάκρυνση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και μείωσε τις καυτές θερμοκρασίες στις πληγείσες περιοχές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.