Το νυχτερινό κέντρο Jannaat στην Πατάγια είναι έτοιμο για τον Μάιο… Είστε;

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ο Απρίλιος έχει σχεδόν τελειώσει και μπαίνουμε στον Μάιο. Είναι τότε που σκοπεύετε να επισκεφτείτε την παγκοσμίου φήμης Pattaya για τις διακοπές σας;

Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε το Jannaat Nightclub είναι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσει, καθώς και όσους πρώην και όσους μένουν στην Πατάγια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Jannaat πήρε τεράστιους επαίνους από πολλούς ανθρώπους που παρακολούθησαν το Pattaya Wan Lai Songkran Festival στις 19 Απριλίου για την επική σκηνή τους στο Beach Road, την οποία μπορείτε να ξαναζήσετε εδώ. Πολλοί άνθρωποι ρώτησαν το The Pattaya News ποιοι ήταν οι DJ και έδειχναν έκπληκτοι με την ποικιλομορφία της μουσικής.

Η σύντομη απάντηση είναι ότι ο Jannaat έχει ποικίλη μουσική και DJS παγκόσμιας κλάσης κάθε βράδυ και δεν είναι «απλώς» ινδική μουσική όπως πίστευαν ορισμένοι στο παρελθόν. Γιατί να μην έρθετε να ελέγξετε μόνοι σας;

Το Jannaat Nightclub, που βρίσκεται στη μέση της παγκοσμίου φήμης Walking Street στην Πατάγια της Ταϊλάνδης, είναι έτοιμο να κάνει πάρτι όλο τον Μάιο για όσους έρχονται να το επισκεφτούν! Το Jannaat είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης παγκόσμιας κλάσης που καλωσορίζει τους πάντες για πάρτι και για αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ανοιχτά κάθε βράδυ μέχρι αργά, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για το τραπέζι σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε την καλύτερη τοποθεσία καλώντας στο +917893806821 ή στέλνοντας μήνυμα στο Facebook τους κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό Instagram για να παρακολουθούν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ.

Γνωρίζατε ότι κάνουν επίσης τακτικά πάρτι στην πισίνα και τα γιοτ; Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και θα σας δούμε σύντομα στο Jannaat για μια νύχτα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Ας δούμε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες και θα σας δούμε σύντομα στο Jannaat!

Αυτή είναι μια χορηγούμενη διαφήμιση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/