Το Chonburi Immigration συλλαμβάνει την αυτοαποκαλούμενη Μητέρα του Σύμπαντος κοντά στην Πατάγια, διαλύει την κινεζική λατρεία

Sattahip -

Τέσσερις Κινέζοι και Ταϊβανέζοι συνελήφθησαν για φερόμενη συμμετοχή σε απάτη που μοιάζει με λατρεία στο Sattahip.

Το Γραφείο Μετανάστευσης Chonburi, με επικεφαλής τον Διοικητή της Μεραρχίας Μετανάστευσης 3, Υποστράτηγο Warisiri Leelasiri 3, είπε στο Pattaya News σήμερα (29 Απριλίουth) ότι συνέλαβαν την κ. HONGLIAN SU, 49 ετών, κινεζική υπήκοο, η οποία φέρει τον αυτοαποκαλούμενο τίτλο της Μητέρας του Σύμπαντος, και τον κ. CHANG WEN HAO (LUPIN CHANG), 60 ετών, Ταϊβανέζα, καθώς και τρεις άλλους Κινέζους εργαζόμενοι σε πολυτελές σπίτι στο Na Jomtien σήμερα, 29 Απριλίου 2023 στις 10:00 π.μ.

Φέρεται ότι συμμετείχαν στη λειτουργία παράνομων επιχειρήσεων τις οποίες η Chonburi Immigration ανέφερε ως λατρεία, συμπεριλαμβανομένης της μαντείας και της πώλησης παράνομων φυτικών φαρμάκων που υπόσχονταν να προωθήσουν μια υγιή και μακροζωία. Είχαν πολλούς Κινέζους τουρίστες και Ταϊλανδούς ως πελάτες και το έκαναν για περισσότερα από τρία χρόνια.

Οι επιχειρήσεις ήταν στην πραγματικότητα ένα μέτωπο, λέει ο υποστράτηγος Warisiri, για μια λατρεία που ονομάζεται Lion Kingdom Federation, ή Lion Empire, η οποία ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι η Μητέρα του Σύμπαντος, Honglian Su, επικοινωνεί με τους θεούς και προσπαθούσε να σχηματίσει τους θεούς. δική της αυτοκρατορία ή συνομοσπονδία.

Η σύλληψη έγινε αφότου ένας χρήστης του Facebook μοιράστηκε πληροφορίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της Ομοσπονδίας του Βασιλείου των Λιονταριών. Η εταιρεία προσκαλούσε επίσης ανθρώπους να συμμετάσχουν στην ομάδα τους και να δωρίσουν για την επιχείρηση, καθώς και πρόσφερε κηρύγματα στο Διαδίκτυο και ακόμη και δημιουργούσε το δικό τους νόμισμα υπό μη πιστωμένη τράπεζα, δικαιώματα και διαβατήριο υπό την Ομοσπονδία της Μεγάλης Κινεζικής Αυτοκρατορίας, υποστηρίζοντας ότι αναγνωρίστηκε από την Ηνωμένων Εθνών, κάτι που δεν είναι.

Αυτοί οι ισχυρισμοί ήρθαν στην προσοχή του κορυφαίου αστυνομικού της Ταϊλάνδης Surachate Hakparn, γνωστός με το παρατσούκλι του Big Joke, ο οποίος διέταξε μια πλήρη έρευνα από το Immigration σύμφωνα με την τρέχουσα πολιτική.

Η κυρία HONGLIAN SU έχει άδεια εργασίας ως διευθύντρια της Heaven of Heaven Company, αλλά δεν λειτουργούσε την εταιρεία όπως ορίζεται στην άδεια εργασίας της, δήλωσε η Chonburi Immigration. Μεταξύ άλλων παραβιάσεων, η άδεια εργασίας της δεν της επέτρεπε να σχηματίσει τη δική της χώρα, τράπεζα, λατρεία και νόμισμα.

Ο κ. CHANG έχει βίζα συνταξιοδότησης και το όνομά του είναι εγγεγραμμένο στην Heaven of Heaven Company. Ωστόσο, δεν είχε άδεια εργασίας. Και οι δύο βίζες τους έχουν αφαιρεθεί και μπαίνουν στη μαύρη λίστα.

Οι τρεις Κινέζοι υπάλληλοί τους είχαν βίζα που έληξαν από την αρχή του τρέχοντος έτους, το 2023. Όλοι οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Na Jomtien για επεξεργασία για απέλαση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.