Οι ιδιοκτήτες μπαρ της Pattaya προειδοποιήθηκαν για ανήλικους που χρησιμοποιούν πλαστές ταυτότητες

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Οι ιδιοκτήτες μπαρ της Πατάγια έχουν προειδοποιηθεί από τους αρμόδιους αξιωματούχους ότι υπάρχουν επί του παρόντος πολλά άτομα που χρησιμοποιούν πλαστές ταυτότητες για να αποκτήσουν δουλειά στα μπαρ και να έχουν πρόσβαση σε αυτά ως πελάτες.

Η νόμιμη ηλικία για να μπείτε σε ένα μπαρ ή νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ως πελάτης είναι τα 20 και η νόμιμη ηλικία για να σερβίρετε αλκοόλ είναι η ίδια, αν και τα άτομα άνω των 18 μπορεί να εργάζονται σε ορισμένες θέσεις σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης, όπως ταμίας ή καμαριέρα, αλλά αυστηρά δεν μπορούν να σερβίρουν ή να πίνουν αλκοόλ .

Πρόσφατα έχουν χρησιμοποιηθεί εξελιγμένες πλαστές ταυτότητες καθώς και απάτες που εμπλέκουν θαμώνες που δείχνουν πλαστές ταυτότητες στις κινητές συσκευές τους για να έχουν πρόσβαση σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα, λέει η αστυνομία.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καλούνται να χρησιμοποιήσουν πολλαπλά μέτρα πρόληψης για να εμποδίσουν τους ανηλίκους να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες σε νυχτερινά κέντρα ή να αναζητούν εργασία εκεί, όπως προσωπικό ασφαλείας εκπαιδευμένο στον τρόπο εντοπισμού πλαστών ταυτοτήτων και λογισμικό σάρωσης για κάρτες ταυτότητας.

Εάν έχετε αμφιβολίες, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει να αρνηθούν την είσοδο στους χώρους διεξαγωγής τους ή να κινδυνεύσουν ενδεχομένως να κινηθούν νομικά, προειδοποιούν οι αξιωματούχοι της Pattaya.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/