Ταραγμένη γυναίκα που σκαρφαλώνει σε υπερυψωμένη πινακίδα στο Walking Street ανησυχεί τους τουρίστες της Pattaya

Πατάγια -

Μια ταραγμένη ψυχική ασθενής τρόμαξε τους τουρίστες στην Pattaya Walking Street στη 1 τα ξημερώματα σήμερα, αφού κατάφερε με κάποιο τρόπο να σκαρφαλώσει σε μια υπερυψωμένη διαφημιστική πινακίδα. 

Η αστυνομία της Pattaya και οι διασώστες Sawang Boriboon απάντησαν σε μια αναφορά στις 28 Απριλίου ότι μια γυναίκα είχε σκαρφαλώσει σε μια υπερυψωμένη διαφημιστική πινακίδα του καταστήματος Mota Tailor στην Walking Street, στη Νότια Πατάγια. Στη συνέχεια πήγαν στο σημείο για να αποτρέψουν τη γυναίκα να αυτοτραυματιστεί.

Πολλοί τουρίστες, Ταϊλανδοί και ξένοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κατάστημα, ανησυχώντας για τη γυναίκα καθώς κρέμονταν επικίνδυνα από την ταμπέλα. Η ομάδα διάσωσης έφτασε και μετά από μια ανεπιτυχή διαπραγμάτευση, αποφάσισαν να ανέβουν στον τρίτο όροφο και να χρησιμοποιήσουν ένα σχοινί για να τη δέσουν και να την κατεβάσουν με ασφάλεια εν μέσω των χειροκροτημάτων των θεατών.

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε ως η 39χρονη κα W (δεν αναφέρεται το πλήρες όνομα) ταϊλανδικής υπηκοότητας. Το επώνυμό της αποκρύφθηκε καθώς είναι ψυχική ασθενής με βάση ταυτότητα από το νοσοκομείο Srithanya, μια μονάδα ψυχικής υγείας στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με διασώστες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από το δρόμο για να ηρεμήσει. Δεν είναι σαφές εάν έχει κηδεμόνες και γιατί ανέβηκε στην πινακίδα, καθώς δεν φαινόταν αυτοκτονική αλλά μόνο στενοχωρημένη. Η γυναίκα θα μεταφερόταν ξανά για φροντίδα σε ψυχιατρείο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.