Το Central Pattana εγκαινιάζει υπηρεσία λεωφορείων 190-Baht μεταξύ τριών εμπορικών κέντρων Pattaya και Bangkok

Πατάγια -

Η Central Pattana σε συνεργασία με την Klook εγκαινιάζει μια νέα διαδρομή λεωφορείων που θα λειτουργεί μεταξύ τριών μεγάλων εμπορικών κέντρων: Central World, Central Pattaya και Central Village, μόνο με 190 μπατ.

Σήμερα, 28 Απριλίου, ο κ. Nattakit Tangpoonsinthana, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Μάρκετινγκ της Central Pattana Plc (CPN), αποκάλυψε ότι η εταιρεία ανοίγει μια νέα διαδρομή λεωφορείων για να φιλοξενήσει τον αυξανόμενο αριθμό ξένων τουριστών.

Το πρώτο τρίμηνο του 2023, υπήρχαν 6.4 εκατομμύρια τουρίστες, δημιουργώντας πάνω από 250 δισεκατομμύρια μπατ έσοδα από τον τουρισμό για την Ταϊλάνδη, αναφέρει η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT).

Οι πέντε πρώτες αφίξεις στην Ταϊλάνδη είναι Μαλαισιανοί, Ρώσοι, Κινέζοι, Νοτιοκορεάτες και Ινδοί. Το TAT προβλέπει ότι οι Κινέζοι τουρίστες θα είναι σύντομα πρώτοι, με τουλάχιστον 5 εκατομμύρια αφίξεις.

Επιπλέον, η Μπανγκόκ επιλέχθηκε ως ο πιο δημοφιλής προορισμός που αναζήτησαν περισσότερο οι ξένοι τουρίστες, ακολουθούμενη από την Πατάγια, το Τσιάνγκ Μάι, το Κράμπι και το Πουκέτ. Ως εκ τούτου, η νέα γραμμή λεωφορείων θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των τουριστών με την εύκολη και γρήγορη διαδικασία κράτησης, την ευκολία και την ασφάλεια, είπε ο Nattakit.

Οι τουρίστες μπορούν εύκολα να αγοράσουν το εισιτήριο online και να το κάνουν κράτηση την ημέρα του ταξιδιού επιβεβαιώνοντας την κράτησή τους 2 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Μπορούν επίσης να λάβουν επιπλέον προνόμια από τα συμμετέχοντα εμπορικά κέντρα, όπως ένα πακέτο καλωσορίσματος αξίας 3,000 μπατ με το να γίνουν μέλη της κάρτας The1 Tourist, μια premium τσάντα δώρου από την Good Goods και 2 ώρες δωρεάν Wi-Fi. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν ένα δωρεάν ποτό από βότανα όταν αγοράζουν προϊόντα αξίας 1,500 μπατ στα συμμετέχοντα εμπορικά κέντρα, δήλωσε ο Nattakit.

Το λεωφορείο θα εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Central World, Central Pattaya και Central Village με ναύλο 190 μπατ ανά άτομο ανά γύρο.

Για εισιτήρια και περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ή πατήστε εδώ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το γραφείο πληροφοριών στα συμμετέχοντα Central Mall για διαδρομές και ώρες που ενδέχεται να αλλάξουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.