Η μεγαλύτερη διεθνής εκδήλωση υπερηφάνειας που θα πραγματοποιηθεί στην Πατάγια τον Ιούνιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: CircuitFestivalAsia 6

Πατάγια -

Το μεγαλύτερο διεθνές gay event θα φτάσει στην Πατάγια της Ταϊλάνδης για να προσφέρει την απόλυτη απόδραση στο φεστιβάλ gay χορού με 4 τεράστια πάρτι.

Οι δημιουργοί των μεγαλύτερων πάρτι της Ασίας – WHITE PARTY BANGKOK & S2O Songkran Music Festival, συνεργάστηκαν με τους παραγωγούς του μεγαλύτερου διεθνούς gay event στον κόσμο – Circuit Festival Barcelona – για να δημιουργήσουν ένα πάρτι επικών διαστάσεων. Circuit Festival Asia.

Τα πάρτι συνήθως διαρκούν από την Παρασκευή 23 Ιουνίου έως την Κυριακή 25 Ιουνίου και περιλαμβάνουν παγκοσμίου φήμης καλεσμένους DJ από τη σκηνή του σιρκουί, τα πιο καυτά GoGo από την Ασία και την Ευρώπη και τα πιο σέξι παιδιά από όλο τον κόσμο, έτοιμοι για πάρτι.

Οι προηγούμενες εκδηλώσεις περιελάμβαναν το Pervert, το AfterSun, το Meat Market και το La Leche. Ελέγξτε αυτό αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε!

Αυτό το ίδιο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί επίσης το Pattaya Pride Festival και η διάσημη παρέλαση που θα φέρει δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες και επισκέπτες στην πόλη, μαζί με ένα Σαββατοκύριακο με παραστάσεις καμπαρέ, συναυλίες, πολιτιστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.