Ο Αμερικανός κωμικός σταρ Conan O'Brien απολαμβάνει τον χρόνο του στην Ταϊλάνδη

Εθνική -

Ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Conan O'Brien πραγματοποιεί γυρίσματα για τις μελλοντικές του μεταδόσεις στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Φαινόταν να απολαμβάνει πολύ τον χρόνο του, όπως αποδεικνύεται από τα συχνά tweets του για τις πρόσφατες περιπέτειές του, που περιλαμβάνουν τη δοκιμή Muay Thai, το να φοράει παραδοσιακά ρούχα, ακόμη και να τρώει σκορπιούς.

Την περασμένη Τρίτη, ο O'Brien δοκίμασε ένα εξωτικό σνακ σκορπιού στην Ταϊλάνδη, που στην πραγματικότητα δεν ήταν η πρώτη του φορά καθώς έγραψε στο Twitter ότι ο Ταϊλανδός σκορπιός είναι «Τόσο πολύ καλύτερος από τον σκορπιό που παίρνω στο Glendale Galleria».

Ο πρώην παρουσιαστής τοκ σόου αργά τη νύχτα μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες του να φοράει μια τελετουργική ταϊλανδέζικη στολή και να βυθίζεται πλήρως σε μια συνεδρία Muay Thai. Η λεζάντα του έγραφε: «Πρέπει να καταχωρήσω τα πόδια μου στο αστυνομικό τμήμα της Μπανγκόκ».

Ενώ το Late Night with Conan O'Brien, που προβλήθηκε από το 1993 έως το 2009, είναι το πιο αναγνωρισμένο έργο του, ο διάσημος κωμικός στα 60 του γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία με το ταξιδιωτικό του σόου, Conan Without Borders. Μεταξύ 2015 και 2019, ταξίδεψε σε διάφορες τοποθεσίες όπως η Κούβα, η Αρμενία, το Κατάρ, η Αϊτή και η Γροιλανδία, για να κινηματογραφήσει την εκπομπή του.

Η εκπομπή σταμάτησε κατά τη διάρκεια του Covid.

Επί του παρόντος, η κύρια προσπάθεια του O'Brien είναι η Team Coco, μια εταιρεία παραγωγής που διαχειρίζεται τα podcast και το ψηφιακό του περιεχόμενο από την εκτεταμένη καριέρα του. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα μετάδοσης ή την πλατφόρμα για τα πλάνα του που γυρίστηκαν στην Ταϊλάνδη, αλλά ο O'Brien εθεάθη να εξετάζει το υλικό με την ομάδα του στο Workpoint Studios στην Μπανγκόκ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.