Γυναίκα συνελήφθη για κλοπή από τουρίστες στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Μια γυναίκα συνελήφθη για κλοπή από ξένους τουρίστες στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang.

Η Τουριστική Αστυνομία είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN την Τετάρτη (26 Απριλίουth) ότι συνέλαβαν την κα Phonthip Kantarak, 53 ετών, σε εστιατόριο στην πλατεία Siam, Pathumwan. Της κατασχέθηκε μια τσάντα με μετρητά από Φιλιππίνες αξίας περίπου 14,200 μπατ.

Η σύλληψη έγινε μετά στις 9 Απριλίουth, 2023, ένας Κινέζος τουρίστας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία Don Mueang. Είπε στην αστυνομία ότι της έκλεψαν την επώνυμη τσάντα που ήταν στις αποσκευές της. Μέσα στην τσάντα της υπήρχαν μετρητά και αντικείμενα αξίας σχεδόν 100,000 μπατ, σύμφωνα με την άγνωστη γυναίκα.

Η αστυνομία του αεροδρομίου έλεγξε βίντεο CCTV μέσα στο αεροδρόμιο, στο οποίο ο ύποπτος πιάστηκε ξεκάθαρα από το CCTV.

Η Φόνθιπ παραδέχτηκε στην αστυνομία όταν συνελήφθη ότι μόλις είχε πορτοφολήσει από έναν τουρίστα. Αποφυλακίστηκε πριν από δύο χρόνια για παρόμοιες κατηγορίες κλοπής και είχε βάλει στο στόχαστρο τους χώρους αποσκευών και αποσκευών στο αεροδρόμιο.

Η αστυνομία του αεροδρομίου προειδοποίησε τους τουρίστες να παρακολουθούν στενά τις αποσκευές τους ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/