Το Take Care Kids Charity Walk από την Πατάγια στο Πουκέτ συνεχίζεται

Πατάγια-

  Καλύψαμε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένα καταπληκτική φιλανθρωπική βόλτα που κάνει ο James Lee Valentine, «Wild Wolf», για το Ίδρυμα Take Care Kids.

Αυτός ο περίπατος συνεχίστηκε και ο Wild Wolf έφτασε στην Μπανγκόκ!

Μετά από 6 ημέρες σκληρού περπατήματος (ζέστη και συνθήκες δρόμου), ο James Lee Valentine έφτασε στην Μπανγκόκ. Δυστυχώς, οι πρώτες φουσκάλες στα πόδια τους άρχισαν να βασανίζουν τα πόδια του. Χθες ήταν μέρα ξεκούρασης και μετά θα συνεχίσει το ταξίδι στο Χούα Χιν.

Η Take Care Kids υποστηρίζει τον James σε αυτήν την εξαιρετική περιπέτεια που, θυμηθείτε, ξεκίνησε με την πρόθεση να συγκεντρώσει κεφάλαια για την κατασκευή της Οικογενειακής Στέγης του Ιδρύματος Take Care Kids Thailand.

Μπορείτε να υποστηρίξετε την επιχείρηση του James κάνοντας δωρεά μέσω του QR Code ή του Pay Pal στη σελίδα Facebook The Take Care Kids Foundation ΕΔΩ καθώς και να ακολουθήσει την καθημερινή του διαδρομή.

 Δωρεές μπορούν επίσης να γίνουν στο Λογαριασμός Take Care Kids Thailand Foundation στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού Kasikorn 584-2-05272-8 ή χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR παρακάτω.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/