Η Πατάγια θα φιλοξενήσει την ταινία On The Beach τον Ιούνιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: พัทยา โฟกัส

Πατάγια -

Το Pattaya Movie on The Beach πρόκειται να κάνει μεγάλη έκπληξη από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Poramase Ngampiches.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μετατρέψει την πόλη Pattaya σε «πόλη των ταινιών» έως το 2027 καθώς και να τονώσει τον τουρισμό τον Ιούνιο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έναν υπαίθριο κινηματογράφο όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες στη δροσερή παραλία της Πατάγια σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Δύο ταινίες θα παίζονται κάθε μέρα σε πολλές γλώσσες, με ταινίες που επικεντρώνονται σε πράγματα στην Πατάγια.

Θα δημιουργηθούν επίσης περίπτερα για selfie και πάγκοι με φαγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η Pattaya εξετάζει επίσης τη διοργάνωση ενός κατάλληλου φεστιβάλ κινηματογράφου στο μέλλον για να γίνει το επίκεντρο των τεχνών, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας σύμφωνα με τον δήμαρχο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.