Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε γυναίκα από το Λάο με τρία χρόνια παραμονής κατά τη διάρκεια επιδρομής σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Πατάγια -

Κατά τη διάρκεια της τακτικής επιθεώρησης σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης χθες το βράδυ, η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε μια γυναίκα από το Λάος που είχε παραμείνει για τρία χρόνια στη βίζα τηςs.

Οι αρχές ερεύνησαν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Walking Street, συγκεκριμένα το «Club Panda» στις 10:25 χθες, XNUMX Απριλίου.

Βρήκαν 160 θαμώνες στο κλαμπ τόσο Ταϊλανδούς όσο και ξένους. Οι αρχές χώρισαν τους pubgoers σε δύο ομάδες που αποτελούνταν από 80 Κινέζους, 9 Κορεάτες, 1 Λάος και 72 Ταϊλανδούς.

Όλοι οι πελάτες στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ναρκωτικών, οι οποίες αποδείχθηκαν ότι κανένας από αυτούς δεν βρέθηκε θετικός. Ωστόσο, η αστυνομία διαπίστωσε ότι μια πελάτισσα από το Λάος, η οποία δεν αναγνωρίστηκε, είχε υπερβεί τη βίζα της για περισσότερες από 1,000 ημέρες.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για νομικές ενέργειες.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης σε όλη τη χώρα εντείνει την επιβολή των νόμων κατά αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα ή εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες στην Ταϊλάνδη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.