Μοτοσικλετιστής της Πατάγια συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο και σκοτώθηκε αφού φέρεται να τρέχει με κόκκινο φανάρι

Πατάγια -

Ένας μοτοσικλετιστής από την Πατάγια έπεσε με το όχημά του σε τουριστικό λεωφορείο και φέρεται να πέθανε αφού πέρασε σε κόκκινο φανάρι.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε διασταύρωση στην οδό Sukhumvit στην Πατάγια. Η αστυνομία και οι διασώστες της Sawang Boriboon έσπευσαν στο σημείο στη 01:20 π.μ. σήμερα, 26 Απριλίου, αφού έλαβαν αναφορά από έναν οδηγό τουριστικού λεωφορείου, τον κ. Ekapad Khamdech, 46, ότι ένας μοτοσικλετιστής έπεσε στο τουριστικό λεωφορείο του.

Το θύμα, ο κ. Pichet Chinpakdee, 35 ετών, βρέθηκε να βρίσκεται αδιάφορος στο δρόμο. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο από τα βαριά τραύματά του.

Το όχημα του Pichet, ένα λευκό Scoopy I, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι αρχές ανέκριναν τον Ekapad για το ατύχημα και έμαθαν ότι το θύμα πέρασε από κόκκινο φανάρι και έπεσε στο λεωφορείο του, το οποίο τον σκότωσε ακαριαία.

Η Αστυνομία εξετάζει το υλικό κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Την ώρα του ατυχήματος δεν υπήρχαν επιβάτες στο τουριστικό λεωφορείο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.