Το Ναυτικό απελευθερώνει τεχνητούς ύφαλους στο Sattahip για να βοηθήσει στην προστασία της θαλάσσιας άγριας ζωής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης και οι συνεργάτες του απελευθέρωσαν με επιτυχία 69 μονάδες τεχνητών κοραλλιογενών υφάλων στον βυθό του Koh Samae San στην περιοχή Sattahip της επαρχίας Chonburi.

Η δραστηριότητα ήταν μέρος των εορτασμών για τα γενέθλια της HRH Πριγκίπισσας Maha Chakri Sirindhorn στις 2 Απριλίου. Ο στρατηγός Surayud Chulanont, Πρόεδρος του Privy Council και Πρόεδρος του Ιδρύματος Προστασίας Khao Yai, ήταν παρών για να προεδρεύσει της εκδήλωσης.

Οι τεχνητοί ύφαλοι αποτελούν μέρος ενός προγράμματος διατήρησης της φυτικής γενετικής που ξεκίνησε από την Πριγκίπισσα από το 1998, προκειμένου να προωθήσει το νησί ως πόλο έλξης μάθησης και οικολογικού τουρισμού.

Ο στρατηγός Surayud σημείωσε τη σημασία της διατήρησης των φυσικών πόρων και επαίνεσε τη συνεργασία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους συμμετέχοντες, από αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού έως τις τοπικές κοινωνίες, που βοήθησαν στην τοποθέτηση των τεχνητών υφάλων και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν να προστατεύουν το θαλάσσιο οικολογικό σύστημα μη ρίχνοντας σκουπίδια και σπασμένα αλιευτικά εργαλεία στη θάλασσα.

Οι νέοι τεχνητοί κοραλλιογενείς ύφαλοι θα αυξήσουν τον βιότοπο των ψαριών και αποτελούν μέρος του έργου Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού με στόχο τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων κοραλλιογενών υφάλων για το έθνος.

Η επιτυχία του έργου έφερε θετικά αποτελέσματα για την αλιευτική κοινότητα. Μέσω του τουρισμού, τα εισοδήματά τους αυξήθηκαν σε περισσότερα από 150 εκατομμύρια μπατ ετησίως κατά την υψηλή περίοδο, με περισσότερους από 60,000 τουρίστες να επισκέπτονται το νησί κάθε μήνα.

ΠΗΓΗ: NBT WORLD

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.