Οι καταιγίδες καταστρέφουν την Άνω Ταϊλάνδη

Άνω Ταϊλάνδη -

Οι καλοκαιρινές καταιγίδες έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλές περιοχές στα ανώτερα μέρη της Ταϊλάνδης, ενώ το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) συνέχισε την προειδοποίηση για καταιγίδα μέχρι την Τετάρτη (26 Απριλίου).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για καλοκαιρινές καταιγίδες.

https://tpnnational.com/2023/04/25/thai-meteorological-department-issues-latest-warning-for-summer-storms/

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Kanchanaburi είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι την Τρίτη (25 Απριλίουth) ένας 15χρονος τραυματίστηκε μετά από κατάρρευση περιπτέρου ενώ κρυβόταν από τη βροχή στο Sangkhla Buri, στο Kanchanaburi. Περισσότερες από 100 οικογένειες υποφέρουν από ζημιές στο σπίτι.

Στο Samut Prakan, τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές μετά την κατάρρευση σκηνής σε χώρο στάθμευσης στη Racha Thewa.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Chainat είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι περισσότεροι από 80 πόλοι ηλεκτρικού ρεύματος υπέστησαν ζημιές και σπασμένα και δεκάδες σπίτια υπέστησαν ζημιές.

Στη Nakhon Ratchasima, περίπου δέκα πόλοι ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης απέκλεισαν μέρος του κύριου δρόμου Mittraphap κατά μήκος 400 μέτρων στο Pak Chong το πρωί της Τετάρτης (26 Απριλίου).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/