Τρανσέξουαλ στην Μπανγκόκ συνελήφθη επειδή έκλεψε χρήματα τουρίστα από τη Σρι Λάνκα στο δωμάτιο ξενοδοχείου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khasod English

Μπανγκόκ -

Μια τρανσέξουαλ από την Ταϊλάνδη συνελήφθη στην Μπανγκόκ με την κατηγορία ότι έκλεψε τα 5,500 δολάρια ενός τουρίστα από τη Σρι Λάνκα ενώ κοιμόταν στο ξενοδοχείο του.

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. S, 30, φέρεται να κάλεσε τον ύποπτο, Napatsara "Lookpad" Aomsin, μια 30χρονη τρανς γυναίκα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να παρακολουθήσει μια ταινία στην περιοχή Huai Khwang αφού συναντήθηκε και ήπιε ποτό. μαζί τους στην περιοχή Asok Montri γύρω στις 4 το πρωί της 9ης Απριλίου.

Ο κύριος S από την εθνικότητα της Σρι Λάνκα αργότερα ένιωσε να κοιμάται στο δωμάτιό του και ξύπνησε γύρω στις 8 το πρωί και διαπίστωσε ότι τα μετρητά του των 5,500 δολαρίων ΗΠΑ ή 189,310 μπατ είχαν εξαφανιστεί μαζί με τον ύποπτο.

Κατά συνέπεια, ο τουρίστας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία Huai Khwang, που οδήγησε στη σύλληψη του Napatsara στο δωμάτιό τους στην περιοχή Charansanitwong.

Ο Ναπατσάρα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά η αστυνομία τους απήγγειλε κατηγορίες για διάρρηξη τη νύχτα προτού τους μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα Huai Khwang για νομική δράση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.