Ανακαλύφθηκε ανθρώπινος σκελετός κοντά στη δεξαμενή Pattaya

Πατάγια -

Η αστυνομία Huay Yai προσπαθεί να εντοπίσει έναν ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στο χείλος της δεξαμενής Chak Nok κοντά στην Pattaya.

Η τρομακτική ανακάλυψη αναφέρθηκε στην αστυνομία Huay Yai στις 9:30 π.μ. σήμερα, 25 Απριλίου, από έναν Ταϊλανδό, τον 48χρονο κ. Praphat Namsuphat.

Ο άνδρας αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι περπατούσε στην άκρη της δεξαμενής με το παιδί του όταν συνάντησε αυτό που φαινόταν να είναι σκελετός σκύλου με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά, ο κύριος Praphat τρόμαξε όταν ανακάλυψε ότι ο σκελετός είχε πραγματικά ένα ανθρώπινο κρανίο.

Ο άνδρας επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές για να αναφέρει την ανακάλυψή του.

Η αστυνομία του Huay Yai και μια ομάδα διάσωσης πήγαν να επιθεωρήσουν τον σκελετό και ακόμα δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το φύλο του. Κοντά στα κόκαλα, ανακάλυψαν ένα πράσινο πουκάμισο με το κείμενο "Relax 69" σε λευκό, ένα μαύρο καπέλο και μια ζώνη, που προφανώς ανήκει στα μυστηριώδη λείψανα. Η εθνικότητα ήταν επίσης άγνωστη.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ ιατρικό προσωπικό περισυνέλεξε τον σκελετό για τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Η αστυνομία Huay Yai διενεργεί αναφορές για έναν αγνοούμενο στην περιοχή για να εξιχνιάσει την υπόθεση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.