Άστεγος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση με μαχαίρι, ύποπτος ισχυρίζεται ότι αυτοάμυνα

Πατάγια -

Μια άστεγη γυναίκα στην Πατάγια χτύπησε έναν άστεγο στο κεφάλι με ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, υποστηρίζοντας ότι ήταν σε αυτοάμυνα επειδή ο άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει. Το θύμα, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα προσπαθούσε να τον ληστέψει.

Το θύμα, ο κ. Sujin Sriubol, 52 ετών, βοήθησε κάτοικοι του Soi Thep Prasit 9 στην Πατάγια γύρω στις 10:24 χθες, XNUMX Απριλίου. Υπέστη μια βαθιά πληγή από μαχαίρι στο κεφάλι του και φαινόταν βαριά μεθυσμένος, είπαν οι ντόπιοι στο The Pattaya News.

Ο Σουτζίν ισχυρίστηκε ότι μια γυναίκα προσπάθησε να τον ληστέψει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και στη συνέχεια του επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία από τους διασώστες Sawang Boriboon.

Η αστυνομία της Pattaya κλήθηκε αργότερα για να επιθεωρήσει το κτίριο που βρίσκεται στο Soi Thep Prasit 9. Ανακάλυψαν μια κηλίδα αίματος στο έδαφος και την Ταϊλανδή, την κα Somchit Meelad, 49, επίσης σε κατάσταση μέθης.

Η ιστορία της ήταν πολύ διαφορετική από της Sujin.

Η Somchit ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δεν προσπάθησε να ληστέψει το θύμα και αντ' αυτού ο κ. Sujin επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει ενώ έπιναν μαζί ουίσκι ρυζιού στο κτίριο. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να τον χτυπήσει στο κεφάλι για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η κυρία Σόμτσιτ συνελήφθη και κινούνταν σε νομικές διαδικασίες. Οι αστυνομικοί της κατάσχεσαν ένα μαχαίρι και είπαν ότι θα ανακρίνουν τον κ. Σούτζιν για να προσδιορίσουν εάν ο ισχυρισμός της κας Σόμτσιτ ήταν αληθινός αργότερα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.