Ετοιμαστείτε για περισσότερες καλοκαιρινές καταιγίδες στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη -

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για καλοκαιρινές καταιγίδες.

Το TMD εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση την Τρίτη (25 Απριλίουth) και αναφέρει ότι κατά τις 25 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 26th, 2023, είναι πιθανές καλοκαιρινές καταιγίδες στα ανώτερα μέρη της Ταϊλάνδης με χαλάζι σε ορισμένες περιοχές.

Οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν τα μεγάλα δέντρα, τα ακάλυπτα κτίρια, τις διαφημιστικές πινακίδες και τα φώτα. Εν τω μεταξύ, ορισμένες περιοχές στα ανώτερα μέρη της Ταϊλάνδης θα πρέπει να περιμένουν ζεστό έως πολύ ζεστό καιρό.

Στα νότια μέρη της Ταϊλάνδης στη δυτική ακτή, οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν από καταιγίδες με κύματα ύψους άνω των δύο μέτρων. Όλα τα πλοία πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/