8χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά, αναβάτης τζετ σκι πνίγηκε μετά από σύγκρουση δύο τζετ σκι στη θάλασσα Πατάγια

Πατάγια -

Ένα 8χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ο αναβάτης του τζετ σκι του πνίγηκε στη θάλασσα της Πατάγια μετά από σύγκρουση με άλλο τζετ σκι.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος στην παραλία Pattaya μπροστά από το Walking Street γύρω στις 8:24 χθες, XNUMX Απριλίου, αφού ειδοποιήθηκαν για σύγκρουση με τζετ σκι.

Στην παραλία, η ομάδα διάσωσης βρήκε ένα 8χρονο παιδί ξαπλωμένο χωρίς να ανταποκρίνεται με κάταγμα στο πηγούνι και το σαγόνι. Το παιδί είχε σωθεί από έναν καλό Σαμαρείτη της Καμπότζης αφού έπεσε στη θάλασσα αφού το τζετ σκι του συγκρούστηκε με άλλο παρέα. Φορούσε σωσίβιο και γλίτωσε από τον πνιγμό.

Το παιδί έλαβε σωτήρια καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από τους διασώστες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Στη συνέχεια οι διασώστες βούτηξαν στη θάλασσα για να σώσουν τον οδηγό του τζετ σκι, κ. Pornsuwan Phumnok, 35 ετών, ο οποίος επίσης έπεσε στη θάλασσα περίπου 15 μέτρα από την παραλία. Ωστόσο, ο άνδρας δεν φορούσε σωσίβιο.

Μετά από μισή ώρα, η σορός του άνδρα ανακαλύφθηκε στον βυθό της θάλασσας. Η ομάδα διάσωσης ανέσυρε το σώμα του, διαπίστωσε τον θάνατό του στην παραλία και τον μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο.

Το Pattaya News πήρε συνέντευξη από έναν Ταϊλανδό παραλιακό και μάρτυρα, ο οποίος έδωσε μόνο το μικρό του όνομα, κ. Nattaphon, για το περιστατικό και έμαθε ότι τα δύο θύματα επέβαιναν σε τζετ σκι όταν συγκρούστηκαν με άλλο τζετ σκι, με αποτέλεσμα να πεταχτούν στο θάλασσα.

Δεδομένου ότι φορούσε σωσίβιο, το παιδί, που έπεσε νοκ άουτ από την πρόσκρουση, δεν πνίγηκε και σώθηκε από έναν καμποτζιανό αναβάτη τζετ σκι που ήταν μάρτυρας του ατυχήματος. Ωστόσο, ο κ. Pornsuwan βυθίστηκε στη θάλασσα αφού δεν φορούσε σωσίβιο.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε αργότερα στο The Pattaya News ότι ο άλλος αναβάτης του τζετ σκι που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες ινδικής υπηκοότητας. Έφυγε από την παραλία μετά το ατύχημα και παραμένει ελεύθερος μέχρι την ώρα του Τύπου.

Οι αρχές ελέγχουν πλάνα CCTV γύρω από την παραλία για να τον εντοπίσουν.

Δεν ήταν σαφές γιατί τα τζετ σκι λειτουργούσαν πολύ μετά το σκοτάδι χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.