Οι εγχώριοι τουρίστες της Ταϊλάνδης φέρεται να εξαπατήθηκαν από την υπηρεσία ενοικίασης πλαστών βίλας στην Πατάγια

Πατάγια -

Πολλοί εγχώριοι Ταϊλανδοί τουρίστες φέρεται να εξαπατήθηκαν από δεκάδες χιλιάδες μπατ από μια ψεύτικη σελίδα στο Facebook σε βίλα με πισίνα στην Πατάγια.

Η κ. Achiraya Malarat, μια 27χρονη Ταϊλανδή τουρίστρια από την επαρχία Khon Kaen, επικοινώνησε με το The Pattaya News για να αποκαλύψει έναν απατεώνα μεταμφιεσμένο σε βίλα με πισίνα στο Facebook. Είπε στις 18 Απριλίου, αυτή και η οικογένειά της ήθελαν να επισκεφθούν την Pattaya για ένα διάλειμμα και για το διάσημο φεστιβάλ Wan Lai Songkran της Pattaya, έτσι επικοινώνησε με μια σελίδα στο Facebook με το όνομα "Pool Villa Pattaya by Kanda" για να κλείσει μια βίλα.Δεδομένου ότι η σελίδα είχε πολλούς οπαδούς, η κ. Αχιράγια πίστεψε ότι ήταν νόμιμη και προχώρησε στη μεταφορά μιας κατάθεσης που υποτίθεται ότι θα βοηθούσε στην κάλυψη της ασφάλισης κατοικίας ύψους 16,900 μπατ στη σελίδα. Μετά την επιτυχή μεταφορά των χρημάτων, η σελίδα στο Facebook βγήκε εκτός σύνδεσης για περισσότερο από το μισό μια μέρα. Η κα Αχιράγια είπε ότι προσπάθησε να καλέσει τη σελίδα μέσω του παρεχόμενου αριθμού τηλεφώνου, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στον αριθμό. Ως αποτέλεσμα, η κα Αχιράγια περίμενε μέχρι να λάβει τελικά ένα μήνυμα κράτησης από τη σελίδα, διευκρινίζοντας ότι κατά την άφιξη στο κατάλυμα, θα πρέπει να καλέσει ένα άτομο που ονομάζεται "Paa Meaw" μαζί με έναν συνημμένο αριθμό τηλεφώνου. Στις 22 Απριλίου, η κα Αχιράγια και η ευρύτερη οικογένειά της που αποτελείται από 18 άτομα επισκέφτηκαν τη βίλα με πισίνα στο Soi Jomtien 12 και σάστισαν όταν η βίλα Ο χειριστής της είπε ότι είχε εξαπατηθεί από μια ψεύτικη σελίδα στο Facebook. Ο άγνωστος χειριστής είπε στο θύμα ότι αυτή η βίλα ήταν γεμάτη καθημερινά και αν ήθελε να την κλείσει, έπρεπε να το κάνει ένα μήνα νωρίτερα. Σοκαρισμένη από την αλήθεια, Η κα Ατσιράγια επικοινώνησε με την Paa Meaw, και δεν ήταν έκπληξη, το άτομο δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη σελίδα του Facebook και μπλοκαρίστηκε αμέσως.Ο χειριστής της βίλας είπε στην κα Αχιράγια ότι η σελίδα στο Facebook χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες της βίλας για να εξαπατήσει τους ανθρώπους και ότι θα έπρεπε να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία. Στη συνέχεια, το θύμα επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια και έλαβε οδηγίες από τους αστυνομικούς να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία σταθμός στη γενέτειρά της για πιο βολική ανάκριση. Το θύμα προέτρεψε την Αστυνομία της Πατάγια να επιδείξει μεγαλύτερη προσπάθεια για να λύσει τη δυστυχία της καθώς θα μπορούσε να καταστρέψει τη φήμη της Πατάγια.-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.