Το Δημοκρατικό Κόμμα της Ταϊλάνδης υποστηρίζει τη νομιμοποίηση των σεξουαλικών παιχνιδιών

Εθνική -

Το Δημοκρατικό Κόμμα της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι υποστηρίζει τη νομιμοποίηση των σεξουαλικών παιχνιδιών στην Ταϊλάνδη, όπου είναι επί του παρόντος παράνομα, ως ελεγχόμενο στοιχείο για τη μείωση των σεξουαλικών εγκλημάτων.

Η κ. Ratchada Thanadirek, Εκτελεστική Διευθύντρια του Δημοκρατικού Κόμματος, αποκάλυψε ότι υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για σεξουαλικά παιχνίδια στην Ταϊλάνδη, αν και τα αγαθά εξακολουθούν να θεωρούνται παράνομα.

Ως αποτέλεσμα, υπήρξε παράνομη διακίνηση σεξουαλικών παιχνιδιών, με αποτέλεσμα απώλεια εσόδων από ανείσπρακτους φόρους για την κυβέρνηση και διαφθορά μεταξύ ορισμένων κρατικών αξιωματούχων.

Επιπλέον, η απαγόρευση των σεξουαλικών παιχνιδιών παρουσιάζει προκλήσεις όσον αφορά τη ρύθμιση της ποιότητας και της ασφάλειάς τους. Χωρίς την κατάλληλη ρύθμιση, τα σεξουαλικά παιχνίδια που πωλούνται ενδέχεται να μην πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας, εγκυμονώντας κινδύνους όπως μολύνσεις για τους χρήστες.

«Τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για χαλάρωση, μείωση του στρες ή σεξουαλική διέγερση. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας για άτομα με προβλήματα σεξουαλικής υγείας, ακόμη και στη μείωση της μετάδοσης των σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων», επεσήμανε ο Ratchada.

Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση σεξουαλικών εγκλημάτων, σύμφωνα με τον Ratchada. Είπε ότι στην Ταϊλάνδη, ο μέσος αριθμός αναφερόμενων περιπτώσεων σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικών εγκλημάτων σε μια περίοδο 5 ετών είναι περίπου 4,000 περιπτώσεις ετησίως. Ωστόσο, η έρευνα διαπίστωσε ότι μπορεί να υπάρχει περίπου το 87% των περιπτώσεων σεξουαλικής επίθεσης που δεν καταγγέλλονται, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν έως και 30,000 περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων ετησίως στην Ταϊλάνδη.

«Το Δημοκρατικό Κόμμα υποστηρίζει τη νομιμοποίηση των σεξουαλικών παιχνιδιών. Αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη κρατικών υπηρεσιών όπως η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και το Γραφείο Προτύπων Βιομηχανικών Προϊόντων για τη ρύθμιση, την επιθεώρηση και την πιστοποίηση της ποιότητας των σεξουαλικών παιχνιδιών για τη διασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών. Τα σεξουαλικά παιχνίδια θα πρέπει επίσης να κατηγοριοποιούνται ως ειδικά ελεγχόμενα προϊόντα υπό την επίβλεψη των κρατικών υπηρεσιών», δήλωσε ο Ratchada.

Οι αγοραστές θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, είπε.

Η Ταϊλάνδη διεξάγει γενικές εκλογές τον Μάιο, όπου θα εκλέξουν μια νέα κυβέρνηση και πολλά θέματα, όπως αυτό, θα μπορούσαν να δουν πιθανή αλλαγή. Το TPN σημειώνει ότι ορισμένες ομάδες υποστηρικτών είναι κατά της νομιμοποίησης των σεξουαλικών παιχνιδιών, κυρίως για θρησκευτικούς ή ηθικούς λόγους, ανησυχώντας ότι η νομιμοποίηση των σεξουαλικών παιχνιδιών θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη ή την εικόνα της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.