Κινέζα απήχθη σε διάσημο χώρο ψυχαγωγίας της Μπανγκόκ, ύποπτοι διέφυγαν στο εξωτερικό

ΦΩΤΟ: Thaipost

Εθνική -

Ένας Κινέζος τουρίστας απήχθη από δύο ύποπτους στη Royal City Avenue (RCA), έναν διάσημο χώρο διασκέδασης στην Μπανγκόκ.

Η απαγωγή έλαβε χώρα στις 17 Απριλίου όταν το θύμα, μια 28χρονη Κινέζα σόλο τουρίστρια, πήγε στο RCA στην Μπανγκόκ και συνάντησε έναν άγνωστο Κινέζο ο οποίος στη συνέχεια την κάλεσε σε ένα διαμέρισμα που νοίκιασε στην περιοχή Rama 9.

Το θύμα, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία της Ταϊλάνδης, στη συνέχεια δέθηκε από τον ύποπτο στο διαμέρισμα. Στη μονάδα κρυβόταν ένας άλλος άνδρας. Οι ύποπτοι κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του θύματος, μετρητά και άλλα αντικείμενα αξίας 427,000 μπατ. Επίσης, επιτέθηκαν σωματικά στη γυναίκα, έχοντας τη χτυπήσει στο πρόσωπο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του θύματος στην αστυνομία.

Τα ξημερώματα της 18ης Απριλίου, οι δύο ύποπτοι έφυγαν από το διαμέρισμα για το αεροδρόμιο Suvarnabhumi και διέφυγαν από την Ταϊλάνδη. Η γυναίκα διασώθηκε και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε τους υπόπτους μετά την ανάκριση της αστυνομίας.

Η αστυνομία Huai Kwang που είναι υπεύθυνη για την υπόθεση και το Τμήμα Εξωτερικών Υποθέσεων επικοινωνούν με την Interpol για να εκδώσουν μια Κόκκινη Ανακοίνωση για τη σύλληψη των δύο Κινέζων.

Σε παρόμοια περίπτωση, ήταν ένας πλούσιος Κινέζος απήχθη σε πλαστικό κουτί για λύτρα πρόσφατα. Η πρώην κοπέλα του από την Ταϊλάνδη που ήταν διαγωνιζόμενη ομορφιά ήταν μεταξύ των συλληφθέντων.

Το RCA ήταν επίσης πρόσφατα στις ειδήσεις για ένα εξωφρενικό πυροβολισμό που έγινε στον χώρο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σε μια άλλη συγκλονιστική περίπτωση, αρκετοί Κινέζοι απήγαγαν μια Κινέζα που φοιτούσε σε κολέγιο στην Μπανγκόκ για λύτρα και τη δολοφόνησαν όταν η οικογένεια του θύματος θεώρησε ότι η κατάσταση ήταν φάρσα.

Υποθέσεις λύτρων που αφορούν Κινέζους υπηκόους έχουν γίνει κοινά τους τελευταίους μήνες, ακόμη και στην Πατάγια κατά τη διάρκεια αυτής της συγκλονιστικής υπόθεσης που έλαβε χώρα στο φως της ημέρας και φέρεται να προήλθε από επιχειρηματική διαμάχη.

Η κορυφαία αστυνομία της Ταϊλάνδης έχει ορκιστεί να περιορίσει την τάση των απαγωγών και των λύτρων και συνεργάζεται με την κινεζική πρεσβεία για να βοηθήσει να σταματήσει το πρόβλημα. Ορισμένες τακτικές που χρησιμοποιούνται είναι ο πιο προσεκτικός έλεγχος των εγκληματικών ιστοριών Κινέζων υπηκόων που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη, καθώς και περαιτέρω επανεξέταση των παρατάσεων βίζας για Κινέζους υπηκόους.

Ως αποτέλεσμα, η κινεζική πρεσβεία πρέπει επί του παρόντος να δώσει μη αυτόματη έγκριση για οποιονδήποτε Κινέζο υπήκοο που υποβάλλει αίτηση για μεγαλύτερη παράταση βίζας στην Ταϊλάνδη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.