Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ απέκρουσε Κινέζους τουρίστες για παραβίαση των κανονισμών μετανάστευσης

Μπανγκλαμούνγκ -

Η αστυνομία του Banglamung επέβαλε πρόστιμο σε αρκετούς Κινέζους τουρίστες επειδή δεν ειδοποίησαν το γραφείο μετανάστευσης για τον τόπο διαμονής τους.

Banglamung Αστυνομία και μετανάστευση εισέβαλαν σε δύο σπίτια Κινέζων τουριστών στην υποπεριφέρεια Takhian Tia της συνοικίας Banglamung, Chonburi σήμερα, 23 Απριλίου, μετά από έρευνα που αποκάλυψε ότι ορισμένα άτομα δεν είχαν συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του γραφείου μετανάστευσης.

Στο πρώτο σπίτι κατοικούσαν μια Κινέζα και δύο Ταϊλανδοί. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο εγγράφων για διαβατήρια και βίζες στους κατοίκους και διαπίστωσαν ότι είχαν έγκυρα έγγραφα και δεν παραβίαζαν κανέναν κανονισμό.

Ωστόσο, όσον αφορά το δεύτερο σπίτι, στο οποίο κατοικούσαν 3 Κινέζοι και 1 Ταϊλανδέζα, διαπιστώθηκε ότι ο κύριος Xi Ye, 29 ετών, ο κ. Jiao Jiangcheng, 28 και ο κ. Li Jinlu, 34, είχαν έγκυρα διαβατήρια και βίζες, αλλά είχαν παραβιάσει τους κανονισμούς Μετανάστευσης μη ειδοποιώντας το γραφείο μετανάστευσης του τόπου διαμονής τους. Ως αποτέλεσμα, τέθηκαν υπό κράτηση και επιβλήθηκαν πρόστιμο 4,000 μπατ ο καθένας, πριν αφεθούν ελεύθεροι.

Η επιχείρηση διεξήχθη σύμφωνα με τον αναπληρωτή αρχηγό της εθνικής αστυνομίας Pol.Gen. Surachet Hakparn, ευρύτερα γνωστός με το παρατσούκλι του Big Joke.

Ο Big Joke έχει δεσμευτεί να συνεχίσει μια μεγάλη καταστολή των Κινέζων υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ταϊλάνδη ή λειτουργούν εγκληματικές επιχειρήσεις. Αυτό ακολούθησε μια σειρά υποθέσεων υψηλού προφίλ λύτρων και απαγωγών που αφορούσαν κυρίως Κινέζους υπηκόους, όπως αυτό λίγες μέρες πριν.

Αν και η μη αναφορά της κατοικίας κάποιου στο Immigration συχνά αγνοείται από τους τουρίστες, ο Big Joke έχει δεσμευτεί να καταστείλει αυτόν τον κανόνα ιδιαίτερα, ειδικά για τους Κινέζους υπηκόους. Ο ίδιος και η αστυνομία της Ταϊλάνδης λένε ότι ακολουθώντας αυτόν τον κανονισμό κάνει την Ταϊλάνδη ασφαλέστερη για όλους και βοηθά στην αποθάρρυνση της εγκληματικής δραστηριότητας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.