Το τουριστικό σκάφος με 42 ξένους τουρίστες κολλάει σε μια όχθη άμμου στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένα τουριστικό σκάφος με 42 τουρίστες από το Πουκέτ κόλλησε σε μια αμμουδιά στο Phang Nga.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Ao Phang Nga, κ. Nattawat Nuisringam, είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα βοήθησαν ένα τουριστικό σκάφος που κόλλησε σε μια αμμουδιά μεταξύ του λόφου Takeng και του λόφου Nom Sao όταν ήταν άμπωτη.

Το σκάφος ταξίδευε από το Πουκέτ με 42 ξένους τουρίστες. Ταξίδευαν στο Εθνικό Πάρκο Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi στο Krabi και στο εθνικό πάρκο Ao Phang Nga.

Τα πληρώματα σκαφών και οι ξένοι τουρίστες προσπαθούσαν να σπρώξουν το σκάφος από την όχθη για μισή ώρα αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου έσπρωξαν τελικά το σκάφος από την αμμουδιά.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό, αλλά αρκετοί τουρίστες ήταν εκνευρισμένοι με την καθυστέρηση στο πρόγραμμα της περιοδείας τους.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.