Ο καιρός συνεχίζει να είναι επικίνδυνα ζεστός σε όλη την Ταϊλάνδη, αλλά πιθανές καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές

Ταϊλάνδη -

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) έχει προειδοποιήσει για ζεστό καιρό σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα.

Το TMD ανακοίνωσε ημερήσια πρόγνωση καιρού για σήμερα (21 Απριλίουst). Η ζέστη καλύπτει τα πάνω μέρη της Ταϊλάνδης και πολύ ζεστός καιρός προβλέπεται σε πολλές περιοχές στα ψηλότερα. Οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους λόγω του πολύ ζεστού καιρού.

Ωστόσο, ορισμένες περιοχές της Ταϊλάνδης ενδέχεται να έχουν επίσης μεμονωμένες καταιγίδες. Εν τω μεταξύ, η Θάλασσα Ανταμάν και ο Κόλπος στα νότια μέρη ενδέχεται να έχουν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν τις καταιγίδες και να είναι προετοιμασμένοι.

Ανάλυση ανά περιοχή:

Βόρειος

Ζεστή έως πολύ ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας με πιθανές μεμονωμένες καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους κυρίως στις περιοχές Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang και Tak.

Ελάχιστη θερμοκρασία 24-29 °C.

Μέγιστη θερμοκρασία 39-42 °C.

Βορειοανατολικός

Ζεστή έως πολύ ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας με μεμονωμένες καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους κυρίως σε Loei, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan Surin, Sisaket και Ubon Ratchathani.

Ελάχιστη θερμοκρασία 25-29 °C.

Μέγιστη θερμοκρασία 39-41 °C. Νοτιοδυτικά

Κεντρικός

Ζέστη έως πολύ ζέστη με μεμονωμένες καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο Kanchanaburi και το Uthai Thani.

Ελάχιστη θερμοκρασία 25-28 °C.

Μέγιστη θερμοκρασία 38-41 °C.

Ανατολικός

Ζέστη και συννεφιά και πολύ ζέστη κατά τόπους με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε Sa Kaeo, Rayong, Chanthaburi και Trat..

Ελάχιστη θερμοκρασία 26-30 °C.

Μέγιστη θερμοκρασία 34-40 °C.

Νότια (ανατολική ακτή)

Ζεστή κατά τη διάρκεια της ημέρας και μεμονωμένες καταιγίδες 20% κυρίως σε Phatthalung, Songkhla, Yala και Narathiwat.

Ελάχιστη θερμοκρασία 24-28 °C.

Μέγιστη θερμοκρασία 35-39 °C.

Νότια (Δυτική Ακτή)

Ζέστη την ημέρα και μεμονωμένες καταιγίδες 10% κυρίως στο Krabi, το Trang και το Satun. Ελάχιστη θερμοκρασία 25-28 °C.

Μέγιστη θερμοκρασία 33-36 °C.

Μητροπολίτης Μπανγκόκ

Ζέστη την ημέρα και συννεφιά. Πολύ ζέστη σε ορισμένα σημεία.

Ελάχιστη θερμοκρασία 28-29 °C.

Μέγιστη θερμοκρασία 35-40 °C.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/