Το Take Care Kids Special Charity Walk ξεκινά από την Πατάγια στο Πουκέτ

Πατάγια-

  Καλύψαμε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένα καταπληκτική φιλανθρωπική βόλτα που κάνει ο James Lee Valentine, «Wild Wolf», για το Ίδρυμα Take Care Kids.

Αυτή η βόλτα τώρα ξεκίνησε!

Ο Wild Wolf ξεκινά την επική του βόλτα

Χθες, 21 Απριλίου 2023, ξεκίνησε το εξαιρετικό κατόρθωμα που θα δει τον Τζέιμς Λι Βαλεντάιν να προσπαθεί να διανύσει τα 1000 χιλιόμετρα που χωρίζει την Πατάγια από το Πουκέτ σε 60 ημέρες.

Ο λόγος για το εξαιρετικό κατόρθωμά του είναι να προσπαθήσει να συγκεντρώσει 1,000,000 μπατ για να ολοκληρώσει το Family Home που χτίζει η Take Care Kids στο Huay Yai.

Μπορείτε να υποστηρίξετε την επιχείρηση του James κάνοντας δωρεά μέσω του QR Code ή του Pay Pal στη σελίδα Facebook The Take Care Kids Foundation ΕΔΩ καθώς και να ακολουθήσει την καθημερινή του διαδρομή.

 Δωρεές μπορούν επίσης να γίνουν στο Λογαριασμός Take Care Kids Thailand Foundation στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού Kasikorn 584-2-05272-8 ή χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR παρακάτω.

Καλή επιτυχία Τζέιμς!

Οι καλοθελητές στο Witherspoons να ευχηθούν στον James καλή επιτυχία στην αρχή της βόλτας του.
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/