Αμερικανός Youtuber διάσημος στην Ταϊλάνδη μέχρι Box in Influencer Boxing Contest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: My Mate Nate

Εθνική -

Ο Αμερικανός Youtuber Nathan Bartling γνωστός στους Thais ως My Mate Nate πρόκειται να διαγωνιστεί στον διαγωνισμό "Influcencer Boxing" στην Αγγλία στις 22 Απριλίου.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα έμενα στην Ταϊλάνδη. Πριν έρθω στην Ταϊλάνδη, δεν ήξερα πολλά γι 'αυτό, μόνο την Ταϊβάν. Πρέπει να είναι η μοίρα που με έφερε εδώ και νιώθω τυχερός που βρίσκομαι στην Ταϊλάνδη», είπε ο Bartling σε ηλικία 30 ετών στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τώρα η Ταϊλάνδη είναι το σπίτι μου. Είναι ο 11ος χρόνος που ζω σε αυτή τη χώρα, που είναι περισσότερο από το ήμισυ της ενήλικης ζωής μου. Είμαι τυχερός και αγαπώ την Ταϊλάνδη, τον πολιτισμό της, την ευγένεια των ανθρώπων της και τον καιρό. Ναι, προτιμώ τον ζεστό καιρό από τον κρύο», είπε ο Youtuber με πάνω από 13 εκατομμύρια συνδρομητές στα ταϊλανδικά μέσα.

Συνέχισε μοιράζοντας τα συναισθήματά του για τον επερχόμενο αγώνα που προγραμματίζεται για αύριο, 22 Απριλίου, στην Αγγλία, λέγοντας: «Εκπροσωπώ περήφανα την Ταϊλάνδη στον επόμενο αγώνα πυγμαχίας μου στην Αγγλία. Παρά το γεγονός ότι είμαι 100% Αμερικανός, έχω την τιμή να είμαι γνωστός ως «My Mate Nate από την Ταϊλάνδη».

«Το Σάββατο 22, σκοπεύω να κάνω την Ταϊλάνδη ακόμα πιο διάσημη. Ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα εκπροσωπούσα μια άλλη χώρα. Όταν ήμουν παιδί, εκπροσωπούσα τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αγώνες πυγμαχίας παγκόσμιας κλάσης. Τώρα, όμως, έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ταϊλάνδη στο μεγαλύτερο διοργάνωση πυγμαχίας influencer. Ανεξάρτητα από τη νίκη ή την ήττα, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις», είπε ο My Mate Nate.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.