Ο Ταϊλανδός πληροφοριοδότης κατά της κάνναβης αντιμετωπίζει τον πωλητή κάνναβης στην οδό Khao San

Εθνική -

Ο διάσημος πολιτικός της Ταϊλάνδης που έγινε πληροφοριοδότης Chuwit Kamolvisit αντιμετώπισε έναν πωλητή κάνναβης στην οδό Khao San της Μπανγκόκ, ενώ οι αρχές δημόσιας υγείας επιθεωρούσαν καταστήματα κάνναβης για άδειες λειτουργίας χθες, 20 Απριλίου.

Ο Chuwit, ο οποίος αυτή τη στιγμή διεξάγει εκστρατεία κατά της πολιτικής νομιμοποίησης της κάνναβης του Κόμματος Bhumjai Thai, συνάντησε χθες μια ομάδα αρχών δημόσιας υγείας στον δρόμο Khao San.

Οι αρχές επιθεωρούσαν καταστήματα κάνναβης για άδειες λειτουργίας, ενώ ο Chuwit διαμαρτυρόταν για την Παγκόσμια Ημέρα Μαριχουάνας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Απριλίου.

Στη συνέχεια βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άγνωστο πωλητή κάνναβης που του ζήτησε να σταματήσει τις προσπάθειές του, με τον πωλητή να δηλώνει ότι το κάπνισμα κάνναβης ήταν καλύτερο από το να εθιστεί στα Yaba (χάπια ταχύτητας).

Ο Chuwit αντεπιτέθηκε στον πωλητή λέγοντας ότι από τη στιγμή που το ζιζάνιο νομιμοποιήθηκε, περισσότερα παιδιά είχαν πρόσβαση στο φυτό.

Έδειξε επίσης υποτιθέμενη απόδειξη ότι ένας άγνωστος νεαρός αγόραζε μπουμπούκια κάνναβης από ένα ανώνυμο κατάστημα κάνναβης.

Η αντιπαράθεση έληξε χωρίς βία όταν αστυνομικοί χώρισαν τους δύο.

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι δημόσιας υγείας είπαν στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι όλα τα καταστήματα κάνναβης στην οδό Khao San είχαν νόμιμες άδειες λειτουργίας.

Είπαν ότι 80 από τα 90 καταστήματα στην Μπανγκόκ που υπέβαλαν αίτηση για την άδεια είχαν λάβει το έγγραφο, ενώ 30 καταστήματα στην Ταϊλάνδη που λειτουργούσαν χωρίς άδεια είχαν ήδη τιμωρηθεί.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.