Οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια του Songkran αυξάνονται κατά 30%

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη σημείωσε άνοδο 30% στις πωλήσεις ποτών κατά τη διάρκεια του πρόσφατου φεστιβάλ Songkran σε αντίθεση με τον μειωμένο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων σε κατάσταση μέθης σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον Thanakorn Kuptachit, σύμβουλο του Thai Alcohol Business Association.

Άλλες σχετικές επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, χώροι διασκέδασης, ξενοδοχεία και διοργανωτές εκδηλώσεων επωφελήθηκαν επίσης από τη γιορτή.

Ο Thanakorn είπε ότι είναι αξιοσημείωτο ότι τα φετινά στατιστικά ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του Songkran είδαν χαμηλότερα περιστατικά ατυχημάτων που σχετίζονται με το ποτό σε σύγκριση με πέρυσι, καθώς οι άνθρωποι ήταν πιο προσεκτικοί ενώ ταξίδευαν και ανέλαβαν την ευθύνη επειδή δεν έπιναν πριν οδηγήσουν, παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο πλήρες στο Songkran σε τέσσερα χρόνια.

Μιλώντας εκ μέρους της ένωσης, ο Thanakorn προέτρεψε τη νέα κυβέρνηση που θα εκλεγεί τον Μάιο να παρακολουθήσει γρήγορα την παράταση των νόμιμων ωρών κλεισίματος για νυχτερινά στέκια και να ακυρώσει την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ μεταξύ 2 μ.μ. έως 5 μ.μ. επιχειρήσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.