Rolling Loud Μια σημαντική τουριστική επιτυχία για την Pattaya, Ταϊλάνδη σε πολλαπλά επίπεδα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το πρώτο Rolling Loud Thailand, το μεγαλύτερο περιοδεύον φεστιβάλ hip-hop στον κόσμο και μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά.

Καλύψαμε την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πολλά βίντεο, όπως αυτό, το οποίο βοήθησε να εμφανιστούν μερικά από τα αξιοθέατα και τους ήχους της εκδήλωσης, αλλά ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το άρθρο για να τονίσω μερικά πράγματα που πολλοί άλλοι που εξέτασαν το συμβάν πιθανότατα δεν θα κάνουν.

Πριν μπούμε σε κάποιες από τις παρατηρήσεις μας, αν θέλετε απλώς μια ανακεφαλαίωση της εκδήλωσης και των συντελεστών συνολικά, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για αυτό το άρθρο. Αυτό το άρθρο και οι φωτογραφίες θα επικεντρωθούν περισσότερο στην εκδήλωση από μια ολιστική άποψη, με πολλές φωτογραφίες από τους χώρους και τα αξιοθέατα.

Καταρχάς, η εκδήλωση δεν περιορίστηκε μόνο στο Rolling Loud Thailand. Για παράδειγμα, ο χώρος, Legend Siam, πραγματοποίησε μια επιτυχημένη απόπειρα για το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες στην αρχή του φεστιβάλ, κάτι που ήταν ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσει. Καλύψαμε αυτό και έχουμε επίσης βίντεο, όπως φαίνεται εδώ.

Δεύτερον, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του διάσημου φεστιβάλ Songkran της Ταϊλάνδης, που είναι η Πρωτοχρονιά της Ταϊλάνδης και είναι επίσης γνωστό ως το φεστιβάλ του νερού. Για την Πατάγια, αυτό είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πάρτι που διοργανώνει η πόλη κάθε χρόνο και στην πραγματικότητα διαρκεί περισσότερο από την υπόλοιπη Ταϊλάνδη, αφού μόλις ολοκληρώθηκε χθες, 19 Απριλίου. Καλύψαμε πλήρως το Songkran στην Πατάγια εδώ και η εκδήλωση που διαρκεί μια εβδομάδα είναι ο κύριος λόγος που η σε βάθος ανακεφαλαίωση του Rolling Loud είναι πιθανότατα λίγο αργότερα από κάποια άλλα μέσα.

Το Running Rolling Loud Thailand κατά τη διάρκεια του Songkran ήταν εξαιρετικό καθώς το φεστιβάλ προσελκύει πολλούς διεθνείς τουρίστες και ήταν επίσης το πρώτο Songkran με τις παγκοσμίου φήμης νερομαχίες και που επέτρεψε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις από το 2019. Αυτό οφειλόταν στους αυστηρούς κανονισμούς Covid-19 τα τελευταία χρόνια που είδε το Songkran να περιορίζεται μόνο σε παραδοσιακές και θρησκευτικές δραστηριότητες, απαγορεύοντας συναυλίες, παρελάσεις, νερομαχίες, φεστιβάλ κ.λπ.

Η Πατάγια, ένας από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και διάσημη τόσο για την ποικιλία των τουριστικών αξιοθέατων όσο και για τη νυχτερινή ζωή, εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον τουρισμό για την οικονομία της. Ο Covid-19 κατέστρεψε την πόλη, αφήνοντάς την ένα κέλυφος του πρώην εαυτού της και δεκάδες χιλιάδες χωρίς δουλειά. Κατά τη διάρκεια των σκληρότερων περιορισμών της πανδημίας, μπορούσε κανείς να δει χιλιάδες κατοίκους σε ουρές τροφίμων στην προβλήτα Μπαλί Χάι και σε άλλες περιοχές να αναζητούν φιλανθρωπικά φυλλάδια, καθώς τα μέσα διαβίωσής τους έκλεισαν και τα σύνορα ήταν βασικά κλειστά για τους τουρίστες.

Η TPN Media, η μητρική εταιρεία του The Pattaya News, οφείλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές του Rolling Loud που επέλεξαν την Pattaya για αυτό το διάσημο γεγονός και ελπίζει πραγματικά να συνεχίσει να είναι μια ετήσια παράδοση κατά τη διάρκεια του Songkran κάθε χρόνο και ένα μόνιμο σπίτι για το φεστιβάλ στην Ασία.

Η εκδήλωση, μαζί με όπως αναφέρθηκε το πρώτο πραγματικό Songkran από το 2019, βοήθησε να ανακοινωθεί αληθινά στον κόσμο ότι η Pattaya επέστρεψε και καλωσόρισε τους τουρίστες και από αυτό το σημείο θα γίνει όλο και πιο δυνατή. Το 2022 ήταν μια σταδιακή χρονιά ανάκαμψης, αλλά μέχρι στιγμής το 2023 φαίνεται να είναι η χρονιά που η Pattaya προχωρά πραγματικά μπροστά μετά από χρόνια καταστροφικών περιορισμών Covid.

Το Rolling Loud είχε τεράστια θετική επίδραση στο Pattaya στο σύνολό του. Ο ενθουσιασμός ήταν απτός καθώς διασημότητες και διάσημοι ερμηνευτές εμφανίστηκαν σε όλη την πόλη να κάνουν πάρτι σε διάσημα νυχτερινά κέντρα της Πατάγια όπως το 808 και το Republic. Ο Lil Uzi Vert δοκίμασε ακόμη και μερικούς σκορπιούς στο Walking Street. Διάσημες προσωπικότητες πέταξαν από όλη την Ασία για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, όπως αυτή που δημιούργησε μεγάλο θόρυβο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για πολλούς από τους καλλιτέχνες αυτή ήταν η πρώτη τους φορά στην Ταϊλάνδη και μερικοί, όπως η Cardi B, έσκασαν για την εμπειρία και το πόσο όμορφη ήταν η χώρα. Άλλοι, όπως το Dababy, το Blueface και το Offset χτύπησαν την παγκοσμίου φήμης περιοχή νυχτερινής διασκέδασης και τα κλαμπ της Pattaya στην Walking Street και, σύμφωνα με όλες τις αναφορές, πέρασαν υπέροχα.

Η πραγματική εκδήλωση είχε έντονη εκπροσώπηση από όλη την Ασία, με τους δημοσιογράφους μας να παρατηρούν πολλούς παρευρισκόμενους από την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, την Κίνα, την Κορέα και άλλες. Η ποικιλόμορφη εκπροσώπηση καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο ήταν επίσης ένα αποκορύφωμα. Φυσικά, οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες χιπ χοπ της Ταϊλάνδης, όπως οι Milli, Youngohm, F Hero και πολλοί άλλοι, παρευρέθηκαν επίσης με τη Milli ένα ιδιαίτερο στίγμα καθώς χάρισε ένα πλήρες μάνγκο σε ένα τυχερό μέλος του πλήθους.

Όσον αφορά την πραγματική εκδήλωση, το προσωπικό μας έχει παρακολουθήσει δεκάδες μεγάλα φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια στην Πατάγια και όχι μόνο ήταν το μεγαλύτερο αλλά και το καλύτερα οργανωμένο. Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, φυσικά, με περισσότερες επιλογές μεταφοράς και μεταφοράς να είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε για τα επόμενα χρόνια, αλλά η συνολική οργάνωση και ο επαγγελματισμός του προσωπικού στην εκδήλωση ήταν φανταστική.

Ειδική κραυγή πρέπει να δοθεί στην ασφάλεια στην εκδήλωση. Άλλες εκδηλώσεις στην Ταϊλάνδη έχουν μαστιστεί με κατηγορίες για βαριά χειρονομία από την ασφάλεια, αλλά το προσωπικό στο Rolling Loud ήταν ευγενικό, επαγγελματικό και ευχάριστο.

Εν κατακλείδι, ελπίζουμε ότι όχι μόνο οι διοργανωτές του Rolling Loud θα επιλέξουν την Pattaya για τα επόμενα χρόνια, αλλά και άλλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις θα επιλέξουν επίσης την Pattaya, κάνοντας τον ήδη παγκοσμίως γνωστό τουριστικό προορισμό ακόμη πιο παγκοσμίως γνωστό.

Μπράβο Rolling Loud, ήταν μια υπέροχη στιγμή. Όλες οι φωτογραφίες και το κείμενο Adam Judd, The Pattaya News.

VIP Loud Club
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/