Γυναίκα επιρροής μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στρατιωτικός δόκιμος πυροβολήθηκε σε διαμέρισμα στην Μπανγκόκ για ύποπτη δολοφονία-αυτοκτονία

Asoke, Μπανγκόκ -

Ένα 20χρονο διάσημο θηλυκό ταϊλανδέζικο δίχτυ-είδωλο βρέθηκε νεκρό και ένας 19χρονος άνδρας στρατιωτικός δόκιμος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από πυροβολισμούς σε ένα δωμάτιο σε μια συγκυριαρχία στο Asoke.

Ο υποστράτηγος Thiti Sangsawang, επίτροπος του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Γραφείου είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι η αστυνομία του Makkasan ενημερώθηκε για το περιστατικό την Τετάρτη (19 Απριλίουth) σε μια πολυτελή συγκυριαρχία κοντά στη διασταύρωση Asoke- Petch στην οδό Phetchaburi στο Ratchathewi.

Οι διασώστες και η Εγκληματολογική Αστυνομία έφτασαν στο δωμάτιο στις 14th πάτωμα για να βρείτε το σώμα του κ. Poompipat Chaiwanichaya, 19 ετών, ο οποίος ήταν δόκιμος και γιος ενός πρώην αξιωματικού του στρατού και της κοπέλας του κας Supitcha 'Jee Jee' Preedajaroen, 20 ετών, που ήταν ένα διάσημο ταϊλανδέζικο δίχτυ-είδωλο.

Στο κεφάλι τους βρέθηκαν δύο τραύματα από σφαίρες. Η αστυνομία βρήκε ένα περίστροφο και δύο φυσίγγια. Η αστυνομία πίστευε ότι πέθαναν τουλάχιστον 24 ώρες πριν βρεθούν τα σώματά τους.

Μια στενή φίλη του Jee Jee, του οποίου το όνομα αποκαλύφθηκε, είπε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης ότι δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον Jee Jee για αρκετό καιρό και ήξερε τον κωδικό κλειδιού στο διαμέρισμα του Jee Jee πριν μπει στο δωμάτιο και βρει τα πτώματά τους. Ο Αντιστράτηγος Θύτη διέταξε πλήρη έρευνα.

Αυτή τη στιγμή, το περιστατικό πιστεύεται ότι πρόκειται για φόνο-αυτοκτονία, ωστόσο, οι αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης ζητούν από το κοινό να μην κάνει εικασίες για την υπόθεση. Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η πτυχή έχει ήδη αποτύχει καθώς σημαντική συζήτηση γύρω από τον θάνατό της, καθώς και το ιστορικό και το ιστορικό της υποτιθέμενης σχέσης και των οικογενειακών τους διασυνδέσεων, έχει λάβει χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.