Το Rolling Loud κάνει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο στην Ταϊλάνδη με τους Cardi B, Travis Scott και Chris Brown

Credit: Rolling Loud / @henryhwu

Ταϊλάνδη-

Το Rolling Loud είναι γνωστό για το ότι δίνει ενέργεια στα πλήθη σε όλο τον κόσμο με εντυπωσιακές παραστάσεις και άφθονες εκπλήξεις. Διαθέτει παραγωγή επόμενου επιπέδου, εκρηκτικά πυροτεχνήματα και μαγευτικά ζωντανά σόου για τα κατάμεστα πλήθη του.

Ήταν έξω δυναμικά στο Rolling Loud Thailand καθώς ήταν ενθουσιασμένοι που έβλεπαν Αμερικανούς σταρ της ραπ και διεθνείς A-Listers στην αυλή τους.

Το Rolling Loud Thailand, που βρίσκεται στο Legend Siam, στην παραθαλάσσια πόλη της Pattaya, έφερε τον συνδυασμό πολιτισμών που κάνει αυτό το φεστιβάλ μοναδικό. Οι σούπερ σταρ περιελάμβαναν τον μοναδικό Travis Scott που έκλεισε όλο το φεστιβάλ με αξέχαστο τρόπο με εκρηκτική παραγωγή την τελευταία βραδιά στο OKX Stage.

Αλλού, η Cardi B του Μπρονξ έκλεισε την πρώτη μέρα με μια σειρά από επιτυχίες, εμπνέοντας τους θαυμαστές να φωνάξουν μαζί. Ο Uzi Vert και ο Rae Sremmurd έφεραν ενέργεια έξω από αυτόν τον κόσμο και οι Ferg, Blueface και Tana εμφανίστηκαν στο πλήθος σε ένα πρώτο ραντεβού που ήταν μια γεμάτη αστέρια βιτρίνα για το καταπληκτικό ταλέντο ραπ της Ασίας, με επικεφαλής τον Νοτιοκορεάτη πολυ- το ταλέντο Bibi και ο Μαλαισιανός βετεράνος Joe Flizzow, ενώ εγχώρια ταλέντα της Ταϊλάνδης, όπως ο πρωτοπόρος της ραπ F.Hero και το εικονίδιο της indie rap UrboyTJ, το φώτισαν στη σκηνή του Levi's.

 

 

(Πίστωση: Rolling Loud / @izzynuzzophoto)
Ο ιθαγενής των Φιλιων, Lil Uzi Vert, θέλει απλώς να ροκάρει (Σύστημα: Rolling Loud / @chrisallmeid)

Τη δεύτερη μέρα, ο headliner Chris Brown και βετεράνοι όπως ο Rick Ross και ο Fat Joe έριξαν τεράστια σκηνικά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και βασιλιάδες του underground – πολλοί από αυτούς που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ασία, όπως οι Ken Carson, Tyla Yahweh και Rubi. Τριαντάφυλλο με πολλούς καλλιτέχνες από την Ασία, που ξεχωρίζει η ντίβα της K-Pop Jessi, που έφερε στο φως τον Jay Park, και τους Ταϊλανδούς σταρ YOUNGOHM και Twopee Southside.

(Σύστημα: Rolling Loud / @IZZYNUZZOPHOTO)
Eskeddit! Ο αστέρας της Φλόριντα Lil Pump ανεβάζει το ενεργειακό επίπεδο (Credit: Rolling Loud / @chrisallmeid)

Την τελευταία μέρα, το βρετανικό συγκρότημα Central Cee, το εικονίδιο της Νότιας Κορέας Jay Park, το δημοφιλές ιαπωνικό συγκρότημα ραπ Teriyaki Boyz και πολλοί άλλοι έπαιξαν με το πρωτοποριακό συνεργείο ραπ της πατρίδας Thaitanium να ηγείται μιας Ταϊλανδικής ομάδας που περιλάμβανε επίσης τους FIIXD και 1Mill.

Το Rolling Loud απέδειξε ότι το hip-hop είναι μια πραγματικά παγκόσμια γλώσσα. Μείνετε συντονισμένοι για πολλά περισσότερα από το Rolling Loud, συμπεριλαμβανομένων των φεστιβάλ στη Γερμανία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία, πριν από το μεγάλο, το όγδοο ετήσιο Rolling Loud Miami, το οποίο επιστρέφει τον Ιούλιο.

Ο Τράβις και ο Όφσετ αγκαλιάζονται καθώς κλείνουν ένα θρυλικό Σαββατοκύριακο (Credit: Rolling Loud / @henryhwu)

 

​​

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/