ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθησαν δύο φερόμενοι ως ένοπλοι σε σχέση με πυροβολισμούς στην Μπανγκόκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Μπανγκόκ -

Δύο φερόμενοι ως ένοπλοι σε σχέση με τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων από πυροβολισμούς στο πολυσύχναστο σημείο διασκέδασης της Μπανγκόκ, τη Royal City Avenue (RCA), στις 17 Απριλίου, συνελήφθησαν από τις αρχές.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας εξωφρενικός πυροβολισμός στη δημοφιλή τοποθεσία Songkran της Μπανγκόκ στη Royal City Avenue (RCA) προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 17 Απριλίου.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Δύο ύποπτοι από την Ταϊλάνδη, ο 41χρονος κ. Nattanon Kerdphuet και ο 19χρονος κ. Nattapol Sopasak, τέθηκαν υπό κράτηση από τους ανακριτές της Μπανγκόκ στις 3 μ.μ. χθες, 18 Απριλίου, στο αστυνομικό τμήμα Makkasan.

Κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν πυροβόλα όπλα χωρίς άδεια κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran στο συγκρότημα RCA, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα αθώα άτομα και ότι παραβίασαν τον νόμο περί πυροβόλων όπλων μεταφέροντας πυροβόλα όπλα σε δημόσιο χώρο χωρίς άδεια.

Στη συνέχεια, οι δύο οδηγήθηκαν στο Ποινικό Δικαστήριο της Ratchada για την αρχική ακρόαση κράτησης και η αστυνομία αντιτάχθηκε στο # αίτημα για εγγύηση λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών.

Τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης προσπάθησαν να πάρουν συνέντευξη από τον κ. Nattanon και τον κ. Nattapol, και επέμειναν ότι δεν πυροβόλησαν τα όπλα και δεν είχαν ιδέα ποιος το έκανε.

Οι ύποπτοι κρατούνται από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.