Πολλοί Songkran Revelers πέφτουν θύματα κλεφτών τσαντών στην Πατάγια

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Πατάγια -

Πάνω από 18 γλεντζέδες του Songkran υπέβαλαν αναφορές στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya λέγοντας ότι οι τσάντες τους είχαν ανοίξει από κλέφτες που στη συνέχεια έκλεψαν την περιουσία τους.

Στις 19 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Wan Lai στην Πατάγια, 18 άτομα, συμπεριλαμβανομένων αλλοδαπών, υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία της Πατάγια.

Είπαν ότι οι τσάντες και τα σακίδια τους είχαν ανοίξει από κλέφτες ενώ συμμετείχαν σε δραστηριότητες Wan Lai στο Beach Road.

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Οι κλέφτες έκλεψαν πολλά αντικείμενα από τα θύματα, όπως μετρητά τόσο σε ταϊλανδέζικο όσο και σε ξένο νόμισμα, smartphone, πιστωτικές κάρτες και σημαντικά έγγραφα.

Τα θύματα είπαν ότι ήταν απογοητευμένα από τους αστυνομικούς που δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν την περιουσία τους. Κάλεσαν επίσης την αστυνομία να συλλάβει τους δράστες το συντομότερο δυνατό, λέγοντας ότι το περιστατικό είχε καταστρέψει τη φήμη της Πατάγια ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά τα περιστατικά και εξετάζει το υλικό CCTV για να βρει τους υπόπτους.

Συνολικά, ωστόσο, οι αρχές είδαν το φετινό Songkran ως επιτυχία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.