Ο κλέφτης κλέβει κατάφωρα δεκάδες χρυσά κολιέ από το Rayong Gold Shop

Rayong -

Ένας κλέφτης λήστεψε σήμερα ένα κατάστημα χρυσού στην επαρχία Ραγιόνγκ και έκλεψε δεκάδες χρυσά περιδέραια προτού διαφύγει.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στο μεσημέρι σήμερα, 19 Απριλίου, στο Premium Gold Shop που βρίσκεται σε ένα κατάμεστο πολυκατάστημα στην επαρχία Rayong.

Ο άνδρας ύποπτος μπήκε στο κατάστημα κραδαίνοντας ένα πιστόλι πριν σκαρφαλώσει στην κορυφή του μπροστινού πάγκου και αρπάξει δεκάδες χρυσά περιδέραια από το μπροστινό ντουλάπι του καταστήματος, σύμφωνα με ηχογράφηση CCTV.

Οι γυναίκες υπάλληλοι έτρεξαν στο πίσω μέρος του καταστήματος για να κρυφτούν κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Ο ύποπτος φορούσε ένα πορτοκαλί πλεκτό καπέλο και ένα μαύρο σακάκι. Στη συνέχεια δραπέτευσε από το κατάστημα και έτρεξε με το γκρι μηχανάκι Honda Wave 125 μακριά από το πολυκατάστημα.

Ο ύποπτος εξακολουθεί να βρίσκεται σε φυγή μέχρι την ώρα του Τύπου με την αστυνομία να εξετάζει το CCTV για να προσπαθήσει να τον συλλάβει.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.