Αμερικανός τουρίστας πνίγεται στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Κράμπι –

Ένας Αμερικανός τουρίστας πνίγηκε στο σπήλαιο των Βίκινγκ κοντά στο νησί Phi Phi στο Krabi.

Η αστυνομία του Koh Phi Phi είπε στην αδελφή μας έκδοση The Phuket Express ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό την Τρίτη (18 Απριλίου) όταν ένας 51χρονος Αμερικανός πνίγηκε μπροστά από το Σπήλαιο των Βίκινγκ σε μια περιοχή καταδύσεων κοραλλιών κοντά στο Phi Phi Lay. στην υποπεριοχή Ao Nang, στην περιοχή Mueang Krabi. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.)

Ένας ξεναγός, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές επιβολής του νόμου, είπε στην αστυνομία ότι ο τουρίστας ήταν αρχικά ζωντανός και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο μετά από επείγουσα ανάγκη που οδήγησε στον πνιγμό του. Οι γιατροί και οι γιατροί στο νοσοκομείο παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ο άνδρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο.

Ο ξεναγός είπε επίσης στην αστυνομία ότι ο Αμερικανός τουρίστας ταξίδευε με άλλους εννέα φίλους. Η αστυνομία του Koh Phi Phi συνεχίζει την έρευνά της για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία θανάτου ενώ συνεργάζεται με την αμερικανική πρεσβεία και τα μέλη της οικογένειας του θύματος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/