Δύο άνθρωποι νεκροί και δεκατρείς τραυματίες σε σύγκρουση μίνι βαν στη Βόρεια Ταϊλάνδη

Τσιάνγκ Ράι, Βόρεια Ταϊλάνδη:

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ 13 τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με μίνι βαν στην περιοχή Terng.

Η αστυνομία Terng ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 7:20 μ.μ. στις 18 Απριλίου 2023, στην οδό No. 1020 (Chiang Rai Terng) στην περιοχή Baan Pong Chang στην υποπεριφέρεια Chieng Kean. Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν αρκετά κατεστραμμένα μίνι βαν και φορτηγά.

Στο σημείο βρέθηκε νεκρή η σορός ενός 14χρονου κοριτσιού, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας. Ένας άγνωστος οδηγός φορτηγού, ηλικίας περίπου 60 ετών, διαπιστώθηκε ο θάνατος σε τοπικό νοσοκομείο μετά το δυστύχημα.

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν διάφορα και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν στην αρμόδια αστυνομία ότι ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο προτού συγκρουστεί με μίνι βαν στην αντίθετη λωρίδα.

Ωστόσο, η αστυνομία Terng συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

Έχουν σημειωθεί πολλά μεγάλα ατυχήματα που περιλαμβάνει μίνι βαν στην Ταϊλάνδη πρόσφατα, όπως αυτό στο Nakhon Si Thammarat.

Τέσσερα ξένοι τουρίστες τραυματίστηκαν επίσης σε πρόσφατο ατύχημα με μίνι βαν στο Πουκέτ.

Έτσι, επτά Ρώσοι τουρίστες τραυματίστηκαν σε ατύχημα με μίνι βαν για το οποίο ο οδηγός κατηγόρησε έναν από τους επιβάτες ουρλιάζοντας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/