Γυναίκα στην Πατάγια φέρεται να σκοτώθηκε από πυροβολισμό από πρώην φίλο που αργότερα πεθαίνει από αυτοκτονία

Πατάγια -

Μια γυναίκα πυροβολήθηκε άγρια ​​δύο φορές στο κεφάλι από τον πρώην φίλο της και έφυγε από τη ζωή. Ο ένοπλος αργότερα αυτοκτόνησε για να γλιτώσει την τιμωρία του.

Στις 04:30 π.μ. σήμερα, 18 Απριλίου, η αστυνομία της Πατάγια έλαβε αναφορά για μια γυναίκα που είχε πυροβοληθεί κοντά στο ξενοδοχείο Mantra Pura στη Βόρεια Πατάγια και έσπευσε στο σημείο μαζί με τους διασώστες Sawang Boriboon.

Στο σημείο, οι αρχές εντόπισαν μια Ταϊλανδή, την 32χρονη κυρία Jutathip Ayuyuen, ξαπλωμένη αδιάφορη στο έδαφος. Η γυναίκα είχε υποστεί δύο τραύματα από πυροβολισμό στην ινιακή περιοχή του κεφαλιού της. Βρέθηκε στο έδαφος ενώ αγκάλιαζε την Ταϊλανδή φίλη της, την 31χρονη κυρία Apassanun Trisopin, η οποία δεν τραυματίστηκε.

Η κυρία Jutathip μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο από διασώστες, αλλά δυστυχώς υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της. Η αστυνομία συγκέντρωσε δύο οβίδες όπλου στο σημείο του συμβάντος.

Οι αστυνομικοί πήραν συνέντευξη από την κα Apassanun σχετικά με τον πυροβολισμό. Η γυναίκα είπε ότι ο ένοπλος ήταν ο πρώην φίλος του θύματος. Τους ακολούθησε κρυφά στο ξενοδοχείο με ένα μηχανάκι πριν παρκάρει το όχημα, τους πλησιάσει και ανοίξει ξαφνικά πυρ στο θύμα.

Η κ. Apassanun είπε ότι η κυρία Jutathip χρησιμοποίησε το σώμα της για να την υπερασπιστεί από τις σφαίρες. Η Jutathip σωριάστηκε στο έδαφος ενώ κρατούσε την Apassanun, έτσι αποφάσισε να παίξει νεκρή και επέζησε από το περιστατικό χωρίς να τραυματιστεί. Ο Apassanun είπε ότι ο ύποπτος τράβηξε τη μοτοσικλέτα του Honda Forza μετά τον πυροβολισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, ο ένοπλος ταυτοποιήθηκε ως ο 37χρονος κ. Buddhachak Muleethet. Ήταν γυμναστής στην περιοχή Pattaya.

Ο ύποπτος βρέθηκε νεκρός έξω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Soi Pattaya 32 στις 10:30 π.μ. σήμερα, 18 Απριλίου. Είχε υποστεί ένα μόνο τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι του και η αστυνομία της Πατάγια πίστευε ότι είχε πεθάνει από αυτοκτονία. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ένα περίστροφο 38 δίπλα στο σώμα του άνδρα. Στο σημείο βρέθηκε και η μηχανή του Honda Forza.

Η αστυνομία πίστευε ότι ο κ. Buddhachak απογοητεύτηκε από το θύμα αφού αρνήθηκε να συμφιλιώσει μια σχέση μαζί του και αποφάσισε να την πυροβολήσει σε μια κρίση θυμού. Ωστόσο, οι αρχές θα διερευνήσουν περαιτέρω την ακριβή αιτία αυτής της τραγωδίας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.