Ενημέρωση τροχαίου ατυχήματος στην Ταϊλάνδη την έκτη ημέρα των επτά θανατηφόρων ημερών του Songkran

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 263 τροχαία ατυχήματα, με 36 θανάτους και 268 τραυματισμούς, αναφέρθηκαν από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την έκτη ημέρα (16 Απριλίου) της εκστρατείας οδικής ασφάλειας Seven Days of Danger κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου).

Στις 16 Απριλίου σημειώθηκαν 263 ατυχήματα με 36 θανάτους και 268 τραυματίες. Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (39 τοις εκατό). Περίπου το 78 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους μεταξύ 0:01 π.μ. έως 01:00 π.μ

Η επαρχία με τα περισσότερα θύματα ήταν η Μπανγκόκ με 5 θανάτους. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σημειώθηκε στο Kanchanaburi με 13 τροχαία ατυχήματα. Οι περισσότεροι τραυματισμοί σημειώθηκαν στο Chumphon με 15 τραυματισμούς.

Σε σύνολο έξι ημερών σημειώθηκαν 2,008 τροχαία δυστυχήματα με 2,005 τραυματίες και 236 θανάτους.

Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων σημειώθηκε στην Μπανγκόκ με 20 θανάτους. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών σημειώθηκε στη Ναν με 62 ατυχήματα και 63 τραυματισμούς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/