Η αστυνομία της Πατάγια βοηθά μεθυσμένο αλλοδαπό που μαχαίρωσε τον εαυτό του

Πατάγια -

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία της Πατάγια βοήθησαν έναν άγνωστο άνδρα αλλοδαπό, ο οποίος μαχαίρωσε τον εαυτό του και υπέστη μη θανάσιμο τραυματισμό στη 1:17 σήμερα, XNUMX Απριλίου.

Οι αρχές βρήκαν τον αλλοδαπό να περιφέρεται τραυματισμένο και πολύ επιβαρυμένο σε ένα χώρο στάθμευσης συγκυριαρχίας στο Soi Pratamnak 6 στην Πατάγια. Ο άνδρας είχε υποστεί ένα τραύμα από μαχαίρι στο αριστερό του στήθος και αιμορραγούσε βαριά.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν καθώς εμφανιζόταν μεθυσμένος και ταραγμένος. Ωστόσο, ο άνδρας αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια στην αρχή και προσπάθησε να απομακρυνθεί προτού εμφανιστούν κάποιοι Καλοί Σαμαρείτες και τον καταδικάσουν με επιτυχία.

Στη συνέχεια ο άνδρας νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι γνώριζε μόνο ότι ο άνδρας διέμενε στο διαμέρισμα και ότι μαχαίρωσε τον εαυτό του πριν φτάσει στο διαμέρισμα του γύρω στα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι θα συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση για να διευκρινίσει τα ακριβή κίνητρα του συμβάντος. Η αστυνομία πιστεύει ότι το αλκοόλ ήταν βασικό συστατικό στο περιστατικό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.