Σφοδρές καταιγίδες εκτοπίζουν περισσότερες από χίλιες οικογένειες στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Βορειοανατολική Ταϊλάνδη -

Οι ισχυροί άνεμοι κατά τη διάρκεια του Songkran έχουν καταστρέψει τα σπίτια περισσότερων από 1,700 οικογενειών στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών, ή DDPM, αναφέρει ότι από τις 15 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 17th υπήρξαν καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους που έπληξαν πολλές επαρχίες στα βορειοανατολικά, όπως το Amnat Charoen, το Surin, το Chaiyaphum, το Sakon Nakhon, το Ubon Ratchathani, το Udon Thani, το Roi-et και το Kalasin.

Περισσότερες από 30 συνοικίες με περίπου 1,700 οικογένειες έχουν πληγεί από την καταιγίδα καθώς τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές και πολλές εκτοπίστηκαν προσωρινά.

Τα νότια τμήματα της Ταϊλάνδης έχουν επίσης επηρεαστεί από την καταιγίδα την Κυριακή (16 Απριλίου). Τουλάχιστον τέσσερα πτώματα βρέθηκαν και έξι άνθρωποι διασώθηκαν μετά την ανατροπή πολλών τοπικών αλιευτικών σκαφών στο Nakhon Si Thammarat κατά τη διάρκεια πρόσφατων ισχυρών καταιγίδων.

Η βοήθεια από το DDPM μπορεί να αναφερθεί στη Γραμμή 1784 24 ώρες την ημέρα-

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/