Ο διάσημος Ιάπωνας σταρ του κινηματογράφου ενηλίκων «Eimi Fukada» εντοπίστηκε στο Pattaya Rolling Loud

ΦΩΤΟ: eimi0318

Πατάγια -

Ο διάσημος πορνόσταρ του JAV, Eimi Fukada, ήταν παρών στο Rolling Loud Thailand που μόλις τελείωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η πιο ηλεκτρισμένη hip-hop υπερβολή που μόλις ολοκληρώθηκε στο Legend Siam Pattaya στις 15 Απριλίου είδε τεράστια πλήθη, μεταξύ των οποίων ήταν διασημότητες στην Ταϊλάνδη και μερικές από τις πιο γνωστές φιγούρες στο εξωτερικό.

Αναπάντεχα, ένας από αυτούς έτυχε να είναι η Eimi Fukada, μια Γιαπωνέζα ηθοποιός που είναι πολύ γνωστή στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων της Ιαπωνίας. Η 25χρονη ηθοποιός εθεάθη ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και χαιρέτησε επίσης πολλούς Ταϊλανδούς και ξένους θαυμαστές που την αναγνώρισαν.

Αν σας μαγεύει η χαριτότητά της και θέλετε να τη γνωρίσετε, μπορείτε να την ακολουθήσετε Instagram εδώ! (Είναι ένας ασφαλής σύνδεσμος για εργασία, μην ανησυχείτε!)

ΦΩΤΟ: eimi0318
ΦΩΤΟ: eimi0318

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.