Κλέφτης εισβάλλει στο σπίτι του Αμερικανού πρώην Πατ στην Πατάγια και του κλέβει το ρολόι Rolex

Πατάγια -

Ένας κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι ενός ξένου άνδρα στην Πατάγια και έκλεψε το ακριβό του ρολόι Rolex και 1,800 μπατ μετρητά, σύμφωνα με αναφορά του θύματος και της αστυνομίας της Πατάγια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Απριλίου περίπου στις 11:30 π.μ. Ένας άγνωστος κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι ενός Αμερικανού υπηκόου, ο οποίος αναγνωρίζεται μόνο με το μικρό του όνομα Sal, που βρίσκεται στην υποπεριοχή Nongprue της συνοικίας Banglamung της Pattaya.

Ο κλέφτης, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμη, έκλεψε ένα ακριβό ρολόι Rolex και περίπου 1,800 μπατ μετρητά από το σπίτι και τράπηκε σε φυγή. Η ακριβής χρηματική αξία του ρολογιού δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Πατάγια.

Το αλλοδαπό θύμα υπέβαλε αμέσως αναφορά στην αστυνομία μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε κλαπεί η περιουσία του και πρόσθεσε ότι το περιστατικό συνέβη γρήγορα και δεν φαίνεται να καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σπιτιού.

Οι αρχές της Πατάγια προσπαθούν να βρουν τον ύποπτο μέχρι την ώρα του Τύπου και ξεσκόνισαν τη σκηνή για δακτυλικά αποτυπώματα. Το θύμα προέτρεψε την αστυνομία της Πατάγια να ελέγξει τις κάμερες CCTV του δρόμου στην περιοχή για να προσπαθήσει να βρει τον ύποπτο να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος και ελπίζει ότι το περιστατικό θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατό, προσθέτοντας ότι μια θετική επίλυση θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των ανθρώπων στα μέτρα ασφαλείας στην Πατάγια.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.