Δανεικός καρχαρίας Πατάγια φέρεται να μαχαιρώθηκε από οφειλέτη

Πατάγια -

Ένας αρσενικός τοκογλύφος μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια καυγά με έναν οφειλέτη στην Πατάγια χθες το βράδυ, 15 Απριλίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο διαμέρισμα Rueangwilai στην περιοχή Banglamung της Pattaya στις 10 το βράδυ. Αστυνομικοί και διασώστες Sawang Boriboon εστάλησαν ως απάντηση σε μια αναφορά βίαιου καυγά και βρήκαν έναν Ταϊλανδό, τον 33χρονο κ. Sarawut Kamsaiprom, να κείτεται με αγωνία στο μπροστινό μέρος του διαμερίσματος.

Ο άνδρας είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο αριστερό του θώρακα και είχε έντονη αιμορραγία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο τοπικό νοσοκομείο.

Οι αρχές της Πατάγια βρήκαν στο σημείο ένα κουζινομάχαιρο γεμάτο αίματα και το κράτησαν ως αποδεικτικό στοιχείο. Στη συνέχεια πήραν συνέντευξη από τη σύζυγο του υπόπτου, την κα Nasrikan Mustapa, 29 ετών, και έμαθαν ότι ο ύποπτος, ο κ. Abdul Raqibkhan Weeto, 30, είχε τραπεί σε φυγή με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τη σύζυγο, το θύμα, Σαράουτ, ήταν τοκογλύφος. Ήρθε για να εισπράξει ένα χρέος από τον σύζυγό της, Αμπντούλ, χτυπώντας την πόρτα και φώναζε απειλές ότι θα έφερνε τους φίλους του να χτυπήσουν τον σύζυγό της και ακόμη και να τον πυροβολήσει μέχρι θανάτου αν δεν εξοφλήσει το χρέος του, το ποσό του οποίου ήταν δεν αποκαλύπτεται.

Ωστόσο, ο κύριος Αμπντούλ δεν άνοιξε την πόρτα και ο εισπράκτορας έφυγε. Τότε ο Σαράουτ επέστρεψε για δεύτερη φορά, χτύπησε ξανά την πόρτα και έβρισε δυνατά. Μην μπορώντας να το αντέξει άλλο, ο κύριος Αμπντούλ άνοιξε την πόρτα για να αντιμετωπίσει τον τοκογλύφο. Άρχισαν να μαλώνουν και τελικά άρχισαν να τσακώνονται, καταλήγοντας στον κ. Abdul φέρεται να μαχαιρώνει τον Sarawut στο θώρακα σε αυτό που η γυναίκα του Abdul είπε ότι ήταν αυτοάμυνα.

Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο The Pattaya News ότι είδε τον κ. Abdul να τρέχει μακριά με μια μοτοσικλέτα Honda Wave. Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει το υλικό CCTV για να εντοπίσει τον ύποπτο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.